X
astrid fodor tstv

TSTV, Astrid Fodor. În vară puteam avea o nouă zonă comercială, dar…

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a vorbit astăzi la Turnul Sfatului TV despre întâlnirile pe care le-a avut cu cetățenii, despre ziua când vom scăpa de străzile de pământ și despre viitorul Sibiului, așa cum dânsa îl vede.

Primarul spune că din cauza unei omisiuni nedepistate la timp, nu vom avea în această vară un nou centru comercial, în centrul Sibiului. Locația: zona din spatele Teatrului Național ”Radu Stanca”. Mai precis, e vorba de lipsa unui aviz pe care direcția de urbanism nu l-a anticipat din timp. ”Era o intenție pe care eu personal am considerat-o viabilă. Era vorba de o zonă comercială provizorie, formată din căsuțe atractive din lemn, cu terase. Era o soluție provizorie de doi, trei, patru ani, până începeam noi cu proiectul pentru noul centru de conferințe și spectacole. Ei aveau un proiect de construcție pentru un centrul comercial, dar au stopat proiectul ca să meargă mână în mână cu proiectul nostru, să nu intrăm în discordanță, și ca estetică, și ca urbanistică. După un timp s-a constat, din păcate nu de la bun început, că le trebuie PUZ CP, acel aviz de zonă istorică, deși sunt construcții provizorii. Îmi pare rău că nu s-a constatat de la început, pentru că s-au pierdut câteva luni bune și am fi putut avea asta încă din vara aceasta. Nu știu dacă vor continuarea acestui plan. E de dorit. E în regulă când un investitor vrea să se pună în ordine cu administrația”, a declarat Astrid Fodor.

În bugetul din acest an s-au prevăzut bani pentru un Plan Urbanistic Zonal pentru zona Teatrului ”Radu Stanca” în care ar urma să se construiască un Centru de conferințe și spectacole. Acest plan nu a fost realizat în 2015, deoarece reprezentanții Ministerului Culturii au mai solicitat un studiu de trafic în zonă. Ulterior adoptării acestui PUZ, pentru clădirea Centrului de conferințe și spectacole ar urma organizat un concurs. ”Am alocat bani pentru un concurs de soluții pentru Centrul de conferințe și spectacole”, declara la începutul acestui an, Astrid Fodor.

Întreaga emisiune TSTV o puteți viziona aici:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

21 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut

  Doamna Fodor, sunteti depasita de situatie!! Mergeti acasa si lasati oameni tineri, care stiu, pot si vor!!
  Mergeti si va plimbati nepotii prin parc, daca veti. Lasati lucrurile serioase pe mana unor profesionisti.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Florin

  Felicitări, doamna Fodor!
  Sunteți un om care știe, vrea și poate!
  De un asemenea primar are nevoie Sibiul și vă susținem din tot sufletul. Mult succes în continuare!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Roman din cetate

  Bine ca la cetatenii obisnuiti vanati toate hartiutele posibile si imposibile daca vor sa isi renoveze fatada, dar pentru prietenii FDRG acestea se dau in regim de urgenta mai ales daca sunt obiective prioritare si de suflet gen liceu Brukenthal, evacuare Liceu de Arta etc…… Vorba romanului ,, Prietenii stiu de ce!”

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ...

   Adevarul e ca bafta a avut si pana acum destula. Bafta nu are nimic in comun cu succesul obtinut prin realizari personale, e doar noroc chior.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cori

  Alexandra care proiecte!?!? Dna Fodor a avut timp un an sa ne arate ce poate dar nu am vazut nimic in orasul nostru. In primarie este haos, nu poate sa conduca institutia. Haideti sa fim realisti … stim ca trebuie sa fie urmasa lui Iohannis dar nu poate , nu stie.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bibi

  Doamna Fodor tot in sifonul ala de cultura pompati bani??? Pana cand? Ce viziune de dezvoltare are orasul asta ca e alandala de ani de zile. Doar cultura, teatru-circ, festivaluri de must si altele asemenea. Drumuri de pamant, haos urbanistic, oras aglomerat si copii tot mai grasi dar care aplauda bine si de la 13 ani sunt numai in baruri si cluburi. Suntem tot mai departe de alte orase din Transilvania, se duce ambalajul si apare realitatea.

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mai incet cu laudele lingusitori penibili.duduia asta astrid nu a realizat absolut nimic in functia(mult prea mare pt ea)de primar al burgului,sa se care cat mai repede,sa lase in locul ei pe cineva competent..si sa se termine odata sistemul preluat de la mutul klaus de sifonare la greu a banului public pe tot felul de tampenii asa zis culturale,festivaluri aiurea si circ estival pe picioroange pt gura-casca,sa se asfalteze multele strazi ca-n evul mediu..sa se repuna in valoare sportul sibian,infrastructura,stadionul care sta sa cada etc..abia pe urma saltimbanci pt sasi si turisti!!

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cetateanul 007

  Va sustinem si va incurajam sa continuati toate proiectele propuse ! Sibiul are nevoie de dumneavoastra pentru a continua munca de dezvoltare . Dorim un oras curat si bine dezvoltat !

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Buna ziua. Dna Fodor este depasita de situatie. Eu zic sa il votam pe tanarul liberal Razvan Pop care este un tanar bine intentionat si un om de cultura. El are un proiect pe termen lung nu doar minciuni si bazaconii. Dna Fodor nu a facut nimic anul trecut. A avut sansa sa arate se poate si nu a facut nimic. Si dupa parerea mea este prea in varsta sa fie primarul unui oras asa dinamic ca si Sibiul.

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tazu

  Buna ziua, in mare parte aveti dreptate, mai sunt strazi de pamant insa prefer sa merg pe ele dar sa se faca frontiera la Boita, sa se stopeze chiciurile de blocuri de pe calea Cisnaniei care facute pentru cei din sud. Orasul se dezvolta cu oamenii pe care-i are.

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Panzaru Vasile

  ASTRID FODOR, o baba depasita de nepoti. E chiar rusinos ca in Sibiul anului 2016, sa nu se gaseasca niciun tanar care sa fie mai capabil decat acesta mumie. RUSINE SIBIENI!!!

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  s14

  Încă de la început va spun ca nu sunt fan Astrid Fodor dar nu ii înțeleg pe cei care o jignesc – vezi specialiști de mai sus.
  O rugăminte am pentru acești specialiști: fiți barbati confruntati-o față în față intr-o audiență la primărie sau altfel, DAR …. :(
  Schimbarea noastră TREBUIE să fie si schimbarea lor; dacă din partea noastră se arunca cu “noroi” oare ei cum o să ne raspunda.
  Îndemn la RESPECT RECIPROC;
  … și încă ceva: “mințile luminate discuta idei, mințile mediocre discuta evenimente, mințile mici discuta oamenii” – E.R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact