Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

UNPR Sibiu îl susține Valeriu Steriu la șefia partidului

UNPR Sibiu îl susține Valeriu Steriu la șefia partidului

Președintele UNPR Sibiu Virgil Orlandea susține că prin demisia de onoare, Gabriel Oprea a dovedit responsabilitate și maturitate politică. De asemenea, Orlandea anunță că pentru președinția partidului îl va susține pe Valeriu Steriu. ''UNPR Sibiu consideră ca decizia prin care domnul Gabriel Oprea a demisionat din funcția de președinte al partidului dovedește responsabilitate și maturitate politică. De asemenea, UNPR Sibiu anunță că îl va susține pe domnul Valeriu Steriu pentru funcția de președinte al partidului, în cazul în care candidatura sa se va concretiza la Conferința Națională ce se va desfășura în perioada următoare'', a declarat președintele UNPR Sibiu, Virgil Orlandea.

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a demisionat joi din funcție. ”Nu este o decizie ușoară, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului și întregii echipe o șansă în plus în acest an electoral. Am fondat UNPR și am contribuit din plin la rezultatele de până acum, dar știu bine că nu aș fi reușit fără ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră. Tocmai din acest motiv consider că am obligația umană și colegială de a nu permite ca discuțiile ce vizează persoana mea să afecteze imaginea partidului. Mi-am făcut datoria față de UNPR, față de echipă și îmi fac în continuare datoria, inclusiv prin înaintarea demisiei din funcția de președinte. Rămân un simplu membru de partid, un coleg pe care vă puteți baza și un om care își respectă cuvântul dat”, a afirmat Gabriel Oprea.

Neculai Onțanu este un politician român, fost membru al PSM și al PSD, actualmente primar al Sectorului 2 din București din anul 2000.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Teo

Acum 8 ani

Un partid de oportunisti,care in curand va disparea din politica.
Raspunde

glykos - un liberal republican

Acum 8 ani

Ce surpriză , obedienta de partid !
Raspunde

m

Acum 8 ani

Ce-i cu bisnitarii astia?!
Raspunde

Ha,haaaa

Acum 8 ani

Oamenii de încredere ai lui ...Ariton!Lipseste Teodorescu!
Raspunde

m

Acum 8 ani

Daca astia sunt fata progresului romaniei, eu sunt Vladimir Putin :)
Raspunde

zzz

Acum 8 ani

scoateti limbile mari ca vine sefu imediat...
Raspunde

John

Acum 8 ani

Ce sef vine ?? ..burtosii astia cocalari bisnitari nici 1% nu iau in bot...vai de mama lor!!!!!
Raspunde

relu

Acum 8 ani

ce penibili sunt astia doi, orlandea asta rade de prostia lui iar staicu i vai de mama lui va asteapta dna -ul la poarta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus