Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cele mai fierbinți petreceri pentru femei, de 8 martie, în Sibiu

Cele mai fierbinți petreceri pentru femei, de 8 martie, în Sibiu

Sibiencele care nu vor să serbeze 8 martie cântând ”De ziua ta, mămico…” sunt invitate la o serie se petreceri în cluburile din oraș, cu invitați aduși special și premii pentru fiecare femeie în parte.

Spre exemplu, mâine seară, cam pe la miezul nopții, în Premier Club evoluează Taboo Boys, echipă profesionistă de striptis și alte unduiri muncitorești. Aceeași trupă, dar cu un spectacol de cabaret, va dansa în Premier Club luni, 7 martie, tot înspre miezul nopții.

Până la show-ul propriu-zis, gazdele anunță pentru cele două seri cadouri pentru doamne și domnișoare în valoare de peste 10.000 de lei, în vouchere și tichete la o mulțime de saloane de înfrumusețare din Sibiu.

”Orice doamnă sau domnișoară ne calcă pragul, în oricare din cele două seri, garantat primește cel puțin un voucher la un salon de înfrumusețare”, au anunțat reprezentanții clubului. Intrarea costă 20 de lei de persoană.
Cotton Club programează la rându-i un show sexy cu Taboo Boys, în seara zilei de 7 martie, dar în prezentarea invitatului special, Mihai Mitoșeru. Același Mitoșeru se va ocupa și de întreținerea atmosferei pe durata întregii seri. Biletul costă 20 de lei.

Sibiencele care preferă să bea ceva la un spectacol de cafenea pot merge, tot în seara zilei de 7 martie, la Atrium Classic Cafe, unde este programat spectacolul ”Monoloagele vaginului”, după Eve Ansler. Trei femei vor avea grijă ca spectacolul să fie ireproșabil: Serenela Mureșan, Cristina Ragos și Codruța Vasiu, toate trei actrițe ale Teatrului Național ”Radu Stanca”. 20 de lei costă biletul de intrare.

Cine vrea să petreacă 8 martie cu partenerul, sau caută unul, poate merge la Ibis Sibiu, unde este anunțată o petrecere mascată, adică în stil venețian. Meniul pentru toată seara, muzica și atmosfera cost 89 de lei.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Versailles

Acum 8 ani

Maine seara la Verailles vin cei de la Taboo Boys!!!! Dupa merg in alte parti! Sa nu spuneti ca nu stiati! Sau....?
Raspunde

geo

Acum 8 ani

Acolo merg doar muierile nehormonate care au acasa câte un bărbat chel, gras și cu păr în nas!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus