Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Turcan: Nu și-a dat demisia prefectul, a demisionat ”marioneta lui Cindrea!”

Turcan: Nu și-a dat demisia prefectul, a demisionat ”marioneta lui Cindrea!”

Copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anunțat astăzi că liberalii au depus o nouă adresă Instituției Prefectului Sibiu prin care se solicită emiterea unui ordin de încetare a mandatului a președintelui Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea. ”Președintele de Consiliu Județean rămâne condamnat definitiv, propria sa instituție confirmă că mandatul i-a încetat de drept. Obligativitatea de a emite ordinul prin care să constate încetarea mandatului rămâne. Succesorul trebuie să respecte aceasta obligativitate, în caz contrar comite abuz în funcție, fapt pe care îl vom reclama ca atare. În același timp, demisia confirmă justețea solicitărilor PNL. Întărește faptul că prefectul nu a fost reprezentantul guvernului în teritoriu ci reprezentantul PSD în teritoriu. Arată că, președintele Consiliului Județean, folosindu-se de această demisie a prefectului încearcă să se mai agațe de funcție vreo câteva săptămâni. Vom solicita corpului de control al primului ministru cu privire la acest abuz instituțional prin care legea din România nu sunt respectate”, a anunțat Turcan.

Demisia prefectului Ovidiu Sitterli nu o surprinde însă pe Raluca Turcan. ”Nu mă așteptam să se lase atât de tare folosit de domnul Cindrea. În felul acesta, vedem exact cine este jupânul în județul Sibiu. Domnul prefect și-a depus demisia ca să-l mai țină pe domnul Cindrea câteva zile în plus, în funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu. Nimic nou sub soare. Se confirmă că nu a fost reprezentantul guvernului în teritoriu, a fost reprezentantul PSD și al domnului Cindrea. Marioneta lui Cindrea”, a mai spus copreședintele PNL Sibiu.

Instituția Prefectului a emis un comunicat de presă prin care anunță că motivul demisiei este intenția lui Sitterli de a participa la alegerile locale din această primăvară. ”Prefectul Judeţului Sibiu, Ovidiu-Ioan Sitterli, i-a transmis, în această dimineaţă, la ora 8,00, prim-ministrului Dacian Julien Cioloş cererea de demisie. Având în vedere faptul că va participa la alegerile locale din data de 5 iunie 2016, domnul Ovidiu Sitterli a solicitat încetarea mandatului de prefect al judeţului Sibiu începând cu data de 4 martie 2016. La finalul celor aproape 4 ani în care a condus Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu, domnul Ovidiu Sitterli le mulţumeşte tuturor reprezentanţilor instituţiilor publice, ai unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ, ai societăţii civile, precum şi mass-media, pentru buna colaborare, în interesul cetăţenilor judeţului Sibiu”, se arată în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

Teo

Acum 8 ani

Dna turcan , sunteti ultima in masura sa lansati acuzatii in stanga si dreapta.Ati fost pe rand sau simultan,marioneta lui basescu a ebei sau elenei din plescoi-Kill Bill dupa cum ati afirmat-,pe care i-ati sustinut cat au fost la putere,beneficiind de avantaje, impreuna cu sotul. Nu ne mai dati lectii de moralitate,ptca oricum nu va mai crede nimeni.
Raspunde

@teo

Acum 8 ani

Esti un mare bou Teo.Sau vaca?tu stii !!
Raspunde

dancp

Acum 8 ani

la masa lui EBA iti stataea bine doamna moldovana teleporttata la sibiu basista pdlista spargatoare a pnl sibiu afar din sibiu,mars la moldova citi bani ai dat la nunta cu sotul tau fost purtator de vorbe basiste la cotroceni fa?
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Cu demisia lui Cindrea ati dat-o in bara. Sa va vedem cu numirea de prefect. Om integru sau plagiator si corupt ???
Raspunde

Misu

Acum 8 ani

Vorbeste marioneta lui Stolo ! Moldoveanca vopsita
Raspunde

base chioru

Acum 8 ani

urato
Raspunde

judeteana de partid

Acum 8 ani

dar in 2010 te durea in kkuurrr de oameni! furati cu basau cat puteati, iar oamenii simpli erau bataia voastra de joc! marioneta
Raspunde

Andrei

Acum 8 ani

poza ta spune totul. a fost trucata cu photoshop. a fost eliminat organul sexual masculin!
Raspunde

Zorro The Punnischer

Acum 8 ani

Raluca botox ,papusa portocalie du-te la tine-n Moldova ca ai facut destul Sibiul de ras!!
Raspunde

sibian, nu altceva!

Acum 8 ani

dispareti toti, marionetele lu' base, ca nu ne mai impresionati. nu va vrem!!! carati-va naibii deja sunteti penibili rau de tot...umblati doar dupa ciolan il schimbati pe cindrea care a facut ceva pentru judet, cu cine?? cu neica nimeni....cum naiba sa va intereseze de judet, de oameni.... ca voi nici nu sunteti sibieni!!! apropo, bine zice base chiru: URATO!!!!
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Te doare mintea cine da lectii de integritate....
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

Gura PACATOSULUI adevar graieste.
Raspunde

Raluca Cancan

Acum 8 ani

Dar de finul dvs pe care il ajutati cu functia de director la CSM nu ziceti nimic doamna Turcan? Sau acolo este in regula sistemul pentru care a fost condamnat dl Cindrea?
Raspunde

geo

Acum 8 ani

Aoleu, ce vehementă și indignată mai sunteți, doamnă! Nu face bine la sănătate și nici la onor electoratul care v-a votat!
Raspunde

geo

Acum 8 ani

Aoleu, ce vehementă și indignată mai sunteți, doamnă! Nu face bine la sănătate și nici la onor electoratul care v-a votat!
Raspunde

Functionar

Acum 8 ani

In acest moment pnl sibiu sta slab si are un singur om care stie prefectura si e decent. Pe Marin Craciun.
Raspunde

cetatean scarbit

Acum 8 ani

Mai bine va preocupati de ce puneti in loc. Poate pe directorul de juridic de la CJ care n-a facut hartille sau pe directorul de juridic dela Prefectura prieten cu Amalia care sta in medicale de 3 luni ca sa nu faca hartiile. Ce zicieti? Tehnocrati cu experienta ,nu?
Raspunde

un cititor

Acum 8 ani

Behehehe ...
Raspunde

Dumiru

Acum 8 ani

Doamna (spun asa numai pentru fapt ca sunteti om de sex feminin) cititi vreodata comentariile scrise in urma declaratiilor care le faceti???? Va dati seama cat de iubita sunteti in acest oras??? Oare cum ati fost aleasa in acest oras?? Cate voturi ati avut fata de contracanditati??? Sunt convins ca o sa veniti cu raspunsuri gen: posteaza cei platiti sa ma denigreze; am fost aleasa in colegiu si repezint pe cei care m-au ales ... Sunteti penibila din toate punctele de vedere!!! Poate ar fi ceva la care sunteti buna, la pupat (orice) pentru a fi bagata in seama!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus