Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO - Lonely Planet: O vizită în Transilvania începe în Sibiu

VIDEO - Lonely Planet: O vizită în Transilvania începe în Sibiu

După ce a desemnat Transilvania drept regiunea numărul unu care trebuie vizitată în anul 2016, celebrul ghid de călătorie Lonely Planet a realizat și un videoclip de prezentare a Transilvaniei. Iar o vizită în cea mai frumoasă regiune din lume care merită văzută în 2016 începe și de termină în Sibiu.

Bineînțeles, cum este vorba de promovare la nivel mondial, nu scăpam de asocierea cu Dracula.

”Pune crucea deoparte și scapă de bulbul de usturoi – n-o să ai nevoie de niciunul în Transilvania de astăzi care spulberă stereotipurile mai repede decât bate din aripi un liliac scăpat din iad”, scriu cei de la Lonely Planet, în prezentarea Transilvaniei.
”Privește dincolo de tricourile cu Dracula și o să vezi un număr tot mai mare de galerii de artă, resorturi pentru schi de bună calitate și tururi în natură epice”, mai spun specialiștii Lonely Planet.

Din prezentarea video nu lipsesc satele cu căruțe, micii la grătar sau ciorba servită în pâine.

„Best in Travel 2016” recomandă „nu locurile spre care se vor îndrepta călătorii anul viitor, ci locurile pe care echipa noastră a decis că trebuie să le viziteze aceștia”, a spus Tom Hall, director editorial al Lonely Planet, în momentul prezentării ghidului pentru 2016.
Transilvania se află pe primul loc al regiunilor unde trebuie să se îndrepte călătorii la anul, în vreme ce Botswana este pe primul loc în clasamentul țărilor ce trebuie vizitate.

Lonely Planet mai susține că în Transilvania sunt mult mai multe de văzut, pe lângă satele săsești, bisericile fortificate și vampiri. Recomandările ghidului fac referire la peșteri, aventuri pe munte și schi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus