Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Liberalii caută soluții post-Cindrea. Luca, Șovăială sau Cîmpean

Liberalii caută soluții post-Cindrea. Luca, Șovăială sau Cîmpean

Deși la nivel declarativ liberalii susțin că nu s-au gândit la un înlocuitor al președintelui Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, în partid s-au format deja două tabere.

Liberalii au în vedere două posibile soluții: cei doi vicepreședinți, Constantin Șovăială și Marcel Luca. ”Înainte de alegeri, pentru această situație incertă a domnului Cindrea nu ne pronunțăm absolut deloc cât timp el este în funcție. Cât timp va fi în funcție, nu ne pronunțăm. Nu avem nici nume, nici posibilități de alianțe”, a declarat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan. Totuși, surse din cadrul PNL spun că s-au propus inițial două variante: Marcel Luca și Constantin Șovăială, cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean. ”Decizia îi va reveni Ralucăi Turcan, însă îi va fi foarte greu să ia o decizie, deși probabil înclină spre Constantin Șovăială. Nu ar trebui să uite că Marcel Luca a sprijinit-o în campanii și i-a fost alături atunci când a avut nevoie. În plus, dacă va merge pe mâna lui Șovăială, va da apă la moară celor care susțin că-i sprijină pe foștii democrat-liberali”, spun surse din cadrul PNL. Există însă posibilitatea ca între cei doi, Turcan să o aleagă pe Daniela Cîmpean, cea care va fi prima pe lista liberalilor la alegerile pentru Consiliul Județean. Poate avea scuza că promovează exact omul care va reprezenta partidul în județ la alegerile locale. Liberalii trebuie să găsească soluții și pentru postul de prefect al Sibiului. Deși la guvernare se află un guvern tehnocrat liderii PNL Sibiu au și vor fi consultați cu privire la viitorul prefect de Sibiu. Aici, liberalii pot alege teoretic din funcționarii publici care sunt membri PNL. Condiția de la nivel central a fost însă ca viitorul prefect de Sibiu să nu fie membru de partid. Astfel au picat variantele Marin Crăciun și Mircea Crețu, doi foști subprefecți, variante aflate la îndemâna liderilor PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

alzara

Acum 8 ani

Si PNL-UL e varza deja ..unde sunt 2 tabere se alege praful..imi pare bine sa constat (posibila) disparitie din esichierul politic sibian a penalei portocalii-ralu botox turcan -si a penalului cu telefon galben la gat -cazan(ce nume!!)!!!!!!!...RI.P GUNOAIELOR VENETICE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

roby

Acum 8 ani

Eu am mai zis si o sa tot spun o vreau pe Campeanu ! Ar fi maxim inchipuiti-va cum ar sta micuzza acolo pe scaunul de presedinte. Ar fi exemplul perfect ca sa nu votati PNL la alegeri...ca daca votati uite ce se poate intampla !!!! Hai d-na Turcan am incredere ca o sa o numesti pe ea !!!! Plzzzzz
Raspunde

@roby

Acum 8 ani

roby !!! decat mare si "xyz" ca tine, mai bine frumoasa si desteapta. ... si acum rezolva misterul lui "xyz", unde: x=B; y=O; z=U sigur o sa ghicesti din prima, pentru ca te caracterizeaza. Constat ca ai fost informat de PSD ca a aparut un articol la care trebuie sa aberezi, sa fii tu insuti; da, tipic voua, DAR ce pretentii sa mai am de la voi :(
Raspunde

puiu

Acum 8 ani

Chiar dacă prin abuz se va încerca să fie înlăturat un om care a făcut foarte multe lucruri bune în județ şi mă refer la domnul Cindrea,gunoaiele pnl-iste vor să-și așeze intru-n fotoliu pe care nu-l merită, marioneta venetici blonde ajunsă în Parlament prin jocul redistribuirii,cu 17%adunate în alegeri. RUȘINE!
Raspunde

hai-hui

Acum 8 ani

Decat cu oameni penali mai bine cu cei care cel putin deocamdata nu au avut astfel de probleme. Inainte sa racnesti ca a facut Cindrea lucruri bune ar fi trebuit sa incepi si cu: da, a furat.
Raspunde

Cisnadianu' Turmentat

Acum 8 ani

PNL sa se gandeasca la Grigore Popescu (fostul director al Direcției Finanțelor Publice Sibiu - mazilit de Ponta)! Ar fi cu adevarat o evolutie la nivel de presedinte al consiliului judetean Sibiu! zic!
Raspunde

Mariana

Acum 8 ani

Niciunul nu e bun. Au ajuns liberalii sa puna orice incompetent numai sa ocupe functia ! Pacat de ei ca nu mai au oameni .
Raspunde

justitiarul

Acum 8 ani

Dragi sibieni, va meritati soarta, atata timp cat sustuneti un condamnat chiar si cu suspendare(conform Noului cod penal condamnarea nu distinge daca este cu suspendare sau executare-tot condamnare este), indiferent cine este si din ce partid face parte. Atata ura si patima nu duce la nimic bun. Sibiul este un oras civilizat, asa cum ar trebui sa fiti si voi-macar in spatiul virtual. CE PACAT!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus