Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cîmpean acuză: Prefectul continuă să încalce legea

Cîmpean acuză: Prefectul continuă să încalce legea

Consilierul județean Daniela Cîmpean susține că prefectul Ovidiu Sitterli are în continuare atribuții de prefect, desi și-a înaintat demisia. Cîmpean face această declarație pentru a arăta că prefectul continua să încalce legea, nesemnând ordinal de încetare de drept a mandatului de preşedinte al Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea. ”Până la adoptarea hotărârii de guvern prin care se va constata încetarea raportului de serviciu, urmare a  demisiei sale din funcţia publică de prefect, Ovidiu Sitterli rămâne prefect al Judeţului Sibiu şi are obligaţia să-şi îndeplinească toate atribuţiile aferente funcției de prefect (art.102 din legea 188/1999). Refuzul său de a emite ordinul de constatare a încetarii de drept a mandatului de președinte al CJ al domnului Ioan Cindrea reprezintă un abuz în serviciu, săvârşit cu intentie şi sancţionat de legea penală”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Daniela Cîmpean.

Consilierul îi transmite lui CIndrea că îi mai acordă patru zile la președinția CJ Sibiu. ”Acţionând de această manieră, doar pentru a-i mai acorda preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, patru zile la presedinţia Consiliului Judeţean Sibiu, arată că interesul de partid este înaintea interesului cetăţenilor judeţului Sibiu, că încălcarea legii de către Ovidiu Sitterli este oricând posibilă dacă interesele personale si de grup i-o cer!”, mai arată Cîmpean în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Ioan

Acum 8 ani

Demisia este un act unilateral. Cum naiba poate sa semneze acte daca a demisionat? Asta gandeste ce spune!? Sau o face doar de dragul de a vorbi...imi este scarba de ea!!!
Raspunde

@scarbitule

Acum 8 ani

Demisia trebuie acceptata ca sa produca efecte. Altfel are preaviz de 45 zile pentru functii de conducere. Judeca si trage o concluzie. Si niste scuze. Cu atat mai mult ca e si 8 Martie.
Raspunde

Vasile

Acum 8 ani

Dormi in pace Ioane!, departe de tine dreptul juridic...
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Ce cauta scroafa asta urata in politichie??o alege draq!!:))))))))))))
Raspunde

@ alzara

Acum 8 ani

Din respect față de cititori acestui articol nu am să comentez nimic la răgetul celui de mai sus; ... dar același respect nu îl am față de cei de la Turnul Sfatului care tolerează un asemenea vocabular și comportament - vezi și alte articole; va îndemn să încurajați decenta și bunul simț, părerile pot fi exprimate și altfel. La mulți ani tuturor doamnelor și mamicilor. Semnat: Sibiu, capitala bunelor maniere
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus