Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Mai mici, dar mai buni. Interstar a câștigat cupa de la Reghin

Mai mici, dar mai buni. Interstar a câștigat cupa de la Reghin

FC Interstar a câștigat a IX-a ediţie a tradiţionalului turneu de fotbal de la Reghin, la categoria copiilor nӑscuţi în anul 2005, deși sibienii au venit cu un lot mai mic cu cel puţin un an.

Elevii lui Daniel Murӑșan au învins în finalӑ pe Inter Viișoara, cu scorul de 2-1, prin reuşitele lui Birbic şi Gandila. Inter Viişoara este descendenţa fostei echipe Gloria Bistriţa.

“A fost un turneu util, la care au participat echipe bune. Am profitat din plin de culoarul oferit şi am dovedit că nu ne-am înscris degeaba la o categorie mai mare de vîrstă. Îi felicit pe copii şi ţin să le mulţumesc în mod deosebit părinţilor care au fost alături de ei şi i-au susţinut. Mulţi din cei prezenţi la meciuri au apreciat jocul şi calitatea jucătorilor noştri. Să ai un handicap de vârstă de un an sau chiar doi (în cazul lui Birbic şi Vlad Vicenţiu) şi, totuşi, să te impui, nu este de ici de colo”, a declarat Daniel Murӑșan, antrenorul echipei.

20 de echipe din România au participat la categoria 2005 a Cupei Municipiului Reghin ce s-a desfăşurat în perioada 4-6 martie.

Pe lîngă locul întâi, gruparea interstaristӑ a primit şi un titlu individual prin Iustin Chirilă,născut în anul 2006, cel care a fost desemnat cel mai bun portar al categoriei 2005.

Este cea de-a şaptea distincţie de acest nivel pe care Iustin o primeşte în ultimii doi ani.

În drumul spre finalӑ, sibienii au înregistrat următoarele rezultate:

3-2 cu Best Kids Reghin-organizatoarea turneului

4-1 cu Viitorul Jabenita

0-2 cu FC Bistriţa

2-1 cu Viitorul Gherla

3-2 cu Alma Sibiu Negru în semifinalele competiţiei

2-1 cu Inter Viişoara în finală mare a turneului

Toate echipele întâlnite au fost alcătuite din copii născuţi în anii 2005.

Lotul folosit la Reghin a cuprins următorii jucători:

Iustin Chirilă-Darius Stroia-Luca Stanese-Fabian Manta-Robert Gliga-Ianis Gandila-Vicenţiu Vlad-Cătălin Veste-Andreas Birbic-Ştefan Vestemean şi Vlad Cӑrpinișan

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Cici Namol

Acum 8 ani

Cum adica nascuti in anii 2005?!? A fost de mai multe ori anul 2005?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus