Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
3°C

Și-a împlinit un vis. La 19 ani, Raul Palmeș a debutat în prima ligӑ din Ungaria: “A fost un sentiment unic”

Și-a împlinit un vis. La 19 ani, Raul Palmeș a debutat în prima ligӑ din Ungaria: “A fost un sentiment unic”

Raul Palmeș, sibianul în vârstӑ de 19 ani, a debutat la prima echipӑ a formaţiei Honved Budapesta, în prima ligӑ din Ungaria. Fostul cӑpitan al generaţiei 1996-1997 de la Interstar Sibiu a fost introdus în teren în minutul 74 al partidei dintre echipa sa și Vasas, încheiatӑ cu scorul de 0-0.  

“A fost un sentiment unic, eram nerăbdător să debutez. Ştiam că o să întru, aveam încredere, mai ales că din minutul 70 am rămas cu doi jucători mai puţin pe teren, din cauza cartonaşelor roşii, şi trebuia ca în ultimele minute să apărăm rezultatul fragil de egalitate. Antrenorul a apelat la mine şi într-un final am reuşit să terminăm meciul fără gol primit şi să obţinem un rezultat pozitiv în condiţiile astea dificile”, mӑrturisește jucӑtorul pentru www.turnulsfatului.ro.

CITESTE SI

http://www.turnulsfatului.ro/2014/11/23/un-sibian-printre-maghiari-quot-am-reusit-sa-lasam-istoria-deoparte-si-sa-fim-prieteni-quot/

 

Jucӑtorul se aflӑ în Ungaria încӑ din anul 2012, când a fost transferat de Honved Budapesta din curtea formaţiei Interstar Sibiu. De atunci, a jucat pentru echipele de juniori și formaţia U21 a echipei din capitala Ungariei.

foto: facebook personal

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus