Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Twenty, mini Music Pub-ul

Twenty, mini Music Pub-ul

După o jumătate de an, poate și puțin mai bine, Pizzeria Twenty s-a redeschis. Sună ușor prea entuziasmat anunțul, poate și pentru că ne plăcea mult de tot pizza pe care o produceau omuleții de pe Crișanei. Așa că ne-am hotărât într-o după-amiază de miercuri să descălecăm în vechiul nou stabiliment, să vedem ce-i nou pe-acolo.

Machiajul aplicat în mai multe straturi spațiului prăfuit în care funcționa pizzeria și-a făcut din plin treaba. Pentru că, ce-i drept e drept, foarte bună pizza, dar parcă îți venea mai degrabă să o mânânci acasă, în confortul propriei tale sufragerii decât în subsolul acela. Nu că ar fi fost ceva din cale afară de greșit acolo. Dar era banal. Teribil de banal. Pe când acum, ei bine, situația e cu totul și cu totul alta. Ba dimpotrivă, aș zice ca s-au dus un pas-doi prea departe și au bibilit prea tare locul pentru o pizzerie. Pentru că seamănă mai degrabă a club.

pizza twenty restaurant (2) (Copy)

Noul Twenty e un mini Music Pub. N-am informația de la sursă dar aș putea paria banii de zece pizza că au lucrat cu același decorator. Deși nu sunt foarte multe elemente comune, aroma de Music Pub te izbește încă de la intrare. Spațiul e împărțit în două încăperi, în prima, în care e și barul, se fumează, în cea de-a doua nu. Încă o zi-două, că intră legea în vigoare și n-o să se mai pipe nici acolo. Pe pereți au păstrat cărămida și i-au asortat cu tot felul de cârpătoare, funduri de lemn sau cum `mniezo le mai zice. Și am remarcat două mese care au picioarele făcute din țevi. Țevi de gaz, de-alea cum vedeți la fiecare pas prin oraș. Miștoc, pe cuvânt de nu.

Ce mi-a plăcut, din nou, e că n-au schimbat nimic la pizze. De când s-a deschis pizzeria am luat întotdeauna Pizza Twenty, că e cu de toate. Mozzarella, șuncă, salam, ou, ciuperci, ton, gogoșari, măsline și... ca de fiecare dată am cerut să nu care cumva să îmi pună brocolli. Despre brocolli, odiosul său gust și inutilitatea sa în spectrul legumelor într-un alt material. Fiind consumator de un singur model n-aș putea să vă spun cu exactitate dacă au mai adăugat sau au mai scos la pizze din meniu dar, sincer, n-am văzut altă pizzerie în Sibiu cu atât de multe opțiuni. Cred că sar de 40 de feluri diferite de pizza în meniu. De cealaltă parte a mesei s-a comandat o pizza Light (deh, dume muierești. Adică bagi o tonă de aluat în tine dar te minți că dacă toppingul e format din ardei, porumb, ciuperci și măsline e vreo diferență...) Twenty-ul a dispărut cum a apărut, din Light s-au înfruptat și colegii din redacție. Repet, gustul pizzei Twenty este identic și foarte bun. Iar blatul nu cred că are rival în oraș.

pizza twenty restaurant (5) (Copy)

Cu două Pepsi-uri, o apă minerală, un sos de roșii și unul de usturoi am decartat 65 de lei. Din care 19 a fost Pizza Light și 24.50 Pizza Twenty.

Notă: Nu servim pizza la două farfurii, două tacâmuri etc. Cu excepția pizza medie, family. No, pe asta n-am înțeles-o. Adică o înțeleg de după partea lor de gard, vrei să vinzi două pizza în loc de una. Dar dacă n-am chef sau poftă să mânânc o pizza întreagă de ce n-aș avea posibilitatea să o împart? Și dacă vreau să o împart, de ce să n-o pot face pe două farfurii. Sunt complicat de spălat? Ariel nu face minuni și în bucătăria de la Twenty?

Douăș-una. Black Jack, dacă n-ați prins gluma.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Pizzaro

Acum 8 ani

Pe bune ca speli tu vasele cu Ariel?
Raspunde

bondica

Acum 8 ani

ahahahhaa e buna cu arielu esti boss de boss daca tu speli cu ariel vasele...noi restu lumii cu pur fairy etc....tot dtergent e dar de spalat vase nu rufe ahahahahaha.Cat despre brocolli ca e o nulitate de leguma eu zic sincer ca esti un prost.daca nu esti documentat nu scrie ce nu sti amice.Asa vad ca aroganta ai cind scrii despre restaurante puburi macar fi informat cind bagi pareri personale despre mincare obiecte etc. pt ca se pare ca esti cam pe langa
Raspunde

linu

Acum 8 ani

de ce nu va puneti numele 'jurnalistului' la articol mei? Eu parerea cui o citesc?
Raspunde

Sarmale

Acum 8 ani

Dute ba la pesti. nu mai cataloga restaurante ca habar nu ai . Ce diplome ai desteptule? Tinichigiu auto?
Raspunde

EU

Acum 8 ani

cea mai buna pizza din oras...nu o ratati!!!
Raspunde

Pagan

Acum 8 ani

:)))))))))))))
Raspunde

avram iancu

Acum 7 ani

Unde ai simtit tu mozzarella pe pizza stimate ziarist? Se numeste topping pizza o varianta ieftina de la Horeca-Metro......asta iti spun pentru a fi si tu informat daca nu poti deosebi gusturile. Nu stiu cum de te lasa sefii tai sa publici astfel de articole.
Raspunde

Radu

Acum 7 ani

Draga Avram Iancu , cum sa stii tu ce e aia gust de mozzarella cand toata viata ai mancat doar margarina ! La Metro , sortimentul de care vorbesti tu este mozzarella facuta doar din lapte , fara insertie vegetala si e cea mai scumpa mozzarella pt pizza ! Asa ca lasa-i tu pe cei de la Twenty sa-si faca treaba ca si-o fac bine de 15 ani si nu iti mai da tu cu presupusul vis a vis de produsele pe care la folosesc pt ca de data asta nu ai nimerit-o deloc !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus