Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

TSTV, Astrid Fodor despre terasele din Brașov: Dacă te duci atât de des ca mine, îți va părea plictisitor

TSTV, Astrid Fodor despre terasele din Brașov: Dacă te duci atât de des ca mine, îți va părea plictisitor

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a declarat în cadrul unei emisiuni TSTV, în contextul teraselor de toate felurile din centrul orașului, că Brașovul nu este un exemplu pozitiv, deoarece este plictisitor. Astrid Fodor a explicat faptul că în Brașov s-a luat decizia uniformizării aspectului teraselor, ceea ce din punctul său de vedere nu este în regulă. ”Nu le-am considerat inestetice. E altceva. Dacă aceste construcții făcute în ultimii trei patru ani au fost agreate așa cum s-au făcute, oamenii au făcut o investiție și acum nu poți da cu bâta, să razi tot. Trebuie să fim realiști. (…) Am fost în Brașov, mă duc în fiecare an, foarte des în Brașov. Mie mi s-a părut plictisitor. Dacă te duci atât de des ca mine, îți va părea plictisitor. Am rude acolo, mă duc acolo în week-end, îmi place orașul, dar mi se pare plictisitor. E monoton. Am fost și în alte părți și am văzut foarte mare diversitate”, a declarat Fodor.

Declarațiile primarului Astrid Fodor le puteți urmări aici:

https://youtu.be/4ILvgGL-glA?t=43m47s

roexplore.info

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

44 comentarii

Sibian

Acum 8 ani

Ar fi bine sa vedeti si cum arata parcurile de bine in Brasov, trotuarele, bordurile, fara caini vagabonzi, strazi fara gropi. Se leaga de terase. penibil. In Brasov au si aqua park, patinuar, bazin olimp, sala sportiva modernizata, statiuni bine puse la punct. Noi la Sibiu suntem ca la tara.
Raspunde

z

Acum 8 ani

hahahahahahahahahaha, ce gluma buna ... deci ce gluma buna, nu ma pot opri din ras. Ok, gata: daca ai mers DOAR in centrul Brasovului plus inca vreo cateva parti mai mici din alte cartiere, normal ca ti se pare WOW. Nu ai vazut mizeria din rest. Pe langa asta, ce tot aveti toti bolnavii mentali cu aqua park-ul? Serios e cea mai varza investitie pe care o poti face, mai ales in Sibiu. Patinuar, bazin si sala sportiva avem si noi. Statiuni ... banii pentru aqua park pot fi folositi pentru statiuni care vor fi o investitie mai buna.
Raspunde

gica

Acum 8 ani

Terasele din Sibiu seamănă din ce în ce mai mult cu cele din Drăgășani. Dar bine ca-i plac doamnei primar.
Raspunde

Sibian

Acum 8 ani

Astia isi vad doar interesele si pentru restul mai putin, toate vizitele in cartiere de fatada, pana acum ce a facut
Raspunde

Sibian

Acum 8 ani

Sunt sibian dar locuiesc de 6 ani in brasov , doamna primar va inselati amarnic...va spune unul care cunoste si sibiul si brasovul foarte bine....va inselati amarnic....eu am multi prieteni din sibiu care wekend-ul il petrec la brasov ...pt. ca in sibiu nu este nimic in afara ,,pietei central istorice,, poate nu ati auzit de mall coresi...poate nu ati auzit ca in brasov incepe constructia a celui de al 2 -lea mall ....deocamdata sibiul este mult inferior brasovului ,....parerea mea personala este mult mai inferior datorita suprafetei mai mici...brasovul nu imi place deoarece aici se stabilesc oameni din toata tara , foarte multe familii din parte buzaului , bucuresteni ,prahoveni ,galateni ..aproape ca brasoveni poti sa-i numeri pe degete....in sibiu sunt oamenii mai asezati , dar atat....eu unul consider brasovul mult superior sibiului....nu neaparat ca au ,,terase,, mai multe s-au mai putine , asa cum ganditi dvs.
Raspunde

st

Acum 8 ani

va recomand....sa se mute si prietenii dv in bv.,ar fi bine pt.toti ......si mergeti brat la brat in mall una`ntr-una.....asa vom fi si "mai asezati"
Raspunde

Oviman

Acum 8 ani

Sibiul are farmecul sau nu mai comparati mere cu pere, Brasovul e un oras cu un puternic accent moldovenesc plin de frustrati care intra pe forumurile publicatiilor din toate orasele sa isi verse otravurile. Orase ok in tara asta sunt Cluj , Timisoara si Sibiu. Scria brasoveanul degizat in sibian mutat de mallul Coresi si ca se va mai face un mall!!!! Bravo, ai niste repere super!!
Raspunde

radu

Acum 8 ani

Subscriu in totalitate. O dovada ca nu au ce face in BV e ca citesc Turnul Sfatului. Cred ca nu ar mai trebui bagati in seama. Oricum nu le putem vindeca frustrarea. Cat despre terasele din Sibiu, D.na Primar (nu sunt deloc un admirator) are dreptate, sunt OK asa.
Raspunde

D

Acum 8 ani

Muzeul de istorie din Brasov din piata Sfatului este incremenit in timp in perioada comunista, prafuit si trist. Muzeul de istorie din Sibiu este net superior. Autogara 2 din Brasov, de unde turistii pot lua autobuze spre Bran si Rasnov este un dezastru - curtea prafuita, chioscuri ruginite, grupuri sanitare distruse, murdare. Autogara Vest cu autobuze spre Prejmer este alt dezastru - o curte si mai prafuita cu un caine si o cladire cu o incapere fara nici o inscriptie
Raspunde

...

Acum 8 ani

asa este. Insa nici cu "autogara" Q7 nu mi-e rusine daca aia poate fi numita autogara
Raspunde

Antijoseph

Acum 8 ani

Z dai in pusca mea cu terasele lor pe aia din Brasov Evident ca Brasovul este un oras mult mai mare in cu mai multi turisti Cat priveste terasele eu cre ca Frau are dreptate Insa cu chestia ..avem si noi Sala de sport, patinoar( nu patinuar) bazin olimpic etc....rad aia cu lacrimi de noi si ne fac "ciobani" pe buna dreptate! Eu zic sa lase terasele cum sunt in Sibiu si daca tot mefge des la Brasov sa invete ce inseamna un oras conduc cu cap si nu din gura!
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

lasa ca se face autostrada sibiu pitesti si atunci vor veni la sibiu miticii ca ajung in 3 ore cu masina, nu vor maimerge in poiana bv sa stea ore intregi bara-n bara. si-atunci sa vezi gunoaie apucaturi de manelisti. vom vrea sa redevenim ciobani.
Raspunde

zzzzzz

Acum 8 ani

Esti cam stricat la cap ...daca tu ai impresia ca Bucuresti inseamna locurile in care te invarti tu ( europa- sam expo si dorali) te inseli amarnic. Mai du-te prin Bucuresti, poate iesi din monotonia si rutina in care ai intrat in orasul tau. Asta ti-o spune un sibian. Inca ceva, bucurestenii cu exceptia traficului nu sunt deloc mai nepoliticosi ca in sibiu, stai linistit. Voi inca va bateti prin crasme, piata mare, fast fooduri si comentati de bucuresteni? E plin sibiu de talharii, violente, batai, clanuri interlope si o venit fudulu ce stie 3 drumuri (servici-acasa-lidl) sa judece populatia intregii tari.....nu iti e rusine, ma?
Raspunde

alintimis

Acum 8 ani

Asa-i! Din fericire vor mai trece ani multi pana vor avea miticii autostrada pana la sibiu
Raspunde

Orasu-i fain, locuitoru-i problema!

Acum 8 ani

Oviman, orasul Sibiu, cu toate defectele lui, este deosebit. Problema cea mai mare este reprezentata de oamenii ca tine. Ce nemultumire ai fata de acei oameni pe care ii mentionezi? Ai vreo frustrare particulara? Bun inseamna ca daca eu te-as intalnii pe tine in Bucuresti sau Cluj ar trebuii sa ma iau de tine ca nu esti asezat? Ce ai cu moldovenii? Banuiesc ca ai aceeasi atitudine cu cei din oltenia sau banat. TU esti problema si schimbarea incepe de la propria persoana!
Raspunde

roxana

Acum 8 ani

Frumos spus , gandirea unora lasa insa mult de dorit.Avem in Sibiu nenumarate locuri ce merita a fi descoperite: muzeul din aer liber al 2-lea ca marime in Europa , marginimea Sibiului , etc
Raspunde

Oviman

Acum 8 ani

Daca te uiti la stirile de la Ora 5 intelegi ce am cu moldovenii,iar legat de restul nu am probleme cu olteni banateni etc. Faptul ca tu esti moldovean nu inseamna ca eu am ceva personal cu tine sau cu Raluca care si ea e di la Vaslui,dar nici nu ma poti obliga sa va iubesc,poate doar pe Raluca ?? asa ca daca nu- ti place ce am postat nu citi ,in spiritul european al tolerantei la care faci referire incercand sa pari cult si cu orizonturi largi. Mergi la Brasov la fratii tai de cruce si lasa- ma pe mine cu ofurile mele nu mai polua forumurile cu ideile tale marxiste noi nu suntem la fel oricat ai incerca sa ma convingi,voi sunteti talibanii Romaniei,la voi pana nu ai violat o baba,n-ai dat cu toporul intr-un vecin si n- ai avut macar o coma alcoolica,nu esti barbat!!
Raspunde

Nic Dobre

Acum 8 ani

Madam Astrid are rude în Brașov, pe care le vizitează atât de des, încât Brașovul i se pare plictisitor. Eu credeam că duduia are alte treburi, ca de exemplu să conducă Sibiul. Cred că Sibiul și Brașovul au, fiecare, puncte forte și puncte slabe ce trebuiesc corectate. Raportarea unuia la celuilalt este contraproductivă. Chestiune specifică doar politicienilor mediocri. Părerea mea.
Raspunde

Nic Dobre

Acum 8 ani

*la celălalt, scuze. Ora înaintată își spune cuvântul.
Raspunde

Normalul

Acum 8 ani

Cand compari Sibiu cu Brasov, in termenii astia, ai o oroblema la mansarda sau esti plictisit de viata. Fiecare oras are ceva singular, aparte, care poate sa-ti placa tie si la altu' nu. Nu exista un oras sablon. Oameni cu timp mult cheltuit degeaba...
Raspunde

Marie Mitea

Acum 8 ani

Daca ajungem sa-o punem Primar pe batranica asta de Fodor, ne meritam soarta. Toata clasa politica actuala este jenant de slaba. Sa nu gasesti in tot Sibiul unul mai de doamne-ajuta sa-o contracandideze pe Fodorita?...vai de ei parveniti...
Raspunde

SRI

Acum 8 ani

Pe baba asta ar trebui sa-o ia DNA-ul. Se ascunde in spatele asa-ziselor "Proiecte Culturale" si imparte banii publici unor indivizi suspecti.
Raspunde

Brasovean

Acum 8 ani

sincer , mi-e mila de doamna primar ...nu credeam ca poate da asemenea declaratii ...dar fiecare padure cu uscaturile ei....eu sunt sibian in acte ..dar brasovean in suflet...nu as mai locui in sibiu pt. nimic in lume...fiecare oras are partile bune si rele...asa are si sibiul si brasovul....dar daca oamenii care ne conduc gandesc ca doamna primar...atunci avem probleme...pai ce ,,tanti,, tu te duci intr-un oras sa analizezi terasele , s-au autogara ( asa cum scria cineva pe aici)...oamenilor treziti-va...cum ar fi ca toate orasele sa arate excelent , eu spun ca ar fi plictisitor....asa...unul este la campie ..unul este la munte...altul a atras mai multi investitori , sibiul si brasovul sunt doua orase bune din romania...dar niciunul nu este perfect
Raspunde

Român din cetate

Acum 8 ani

Nu exista comparatie intre jegul si tigania teraselor din Sibiu cu ordinea si curatenia teraselor din Brasov. Comparatia aceasta o poate face doar gospodina Fodor care a preluat direct de la Johann tot felul de slogane di ineptii. Nu se uita ca in Piata Mare chiar in fata primariei sunt o groaza de pietre scoase. Orasul este jegos. Terasele polueaza sonor si mirositor centrul pe langa faptul ca ocupa spatiu mai mult decat platesc. Madama asta macane fara sa gandeasca pe cand Johan gandea fara sa macane.
Raspunde

Odin

Acum 8 ani

Mă tot minunez cât timp ai pentru comentarii. Admirația ta pentru orașul Stalin nu este ceva nou. Aș spune ca îți scapă esența problemei. În timp ce ne irosim energia pe rivalități inutile, Brașovul este inundat de moldoveni, iar Sibiul de olteni. În Sibiu aproape ca te bucuri când mai vezi câte o mașină de SB!
Raspunde

calu

Acum 8 ani

Ce penibile mi se par rivalitatile astea intre orase. Oricare ar fi ele. Prostia sau educatia nu ti-o dau locul in care te-ai nascut.
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Iasovul :))) LOL o maghernita comunista. Un mic centru istoric inghesuit intre munti si un evantai larg de ''cartere'' muncitoresti.....unde-s cartierele de vile? Muzeele? Catedralele? Palatele? Cultura saseasca? Parcurile? Pe cand replantarea S.T.A.L.I.N pe Tampa? Deocamdata e doar BOLLYWOOD :))) BA IASOVENILOR, DE ERATI ASA TARI, VA PROPUNEA PE VOI EUROPA CCE 2007 ! asa ca gura dreaq de morti de foame inghesuiti in astra si tractorul ! De olimpiada aia sau ce dracu o fi fost acum 2 ani, sau cand a fost, nici dracu n-a auzit. Un rahat cu arome de oras umflat comunist, acum decazut, ciudos, falimentar ca Bacaul si Galatiul !
Raspunde

ovidiu

Acum 8 ani

In Brasov s-or varsat an de an carute de bani inca de pe vremea comunismului. Pentru ca era si este principala destinatie a bucurestenilor in weekend, vacante si concedii. Sibiul o fost preluat de la zero de catre FDGR si adus incet incet pe harta economica a tarii. Economia ii baza dezvoltarii unui oras iar prioritatile stabilite pana acum or dat roade. Trebuie atrasi investitori privati care doresc sa investeasca in potentialul turistic al Sibiului respectiv zona Cisnadioara si Paltinis. Eu sunt foarte multumit de administratia locala, iar loc de mai bine este in continuare.
Raspunde

@ovidiu

Acum 8 ani

pupupupu...pupupu si linge in continuare
Raspunde

alzara-liberalul de moda veche

Acum 8 ani

@ovidiu,a spune adevarul nu inseamna ca esti frustrat,si adevarul asta este...de ani de zile s-au sifonat la greu banii sibienilor pe asa zisele proiecte culturale gen FITS si alte circarenii pe picioroange penibile iar periferiile sunt ingropate in mocirla ,praf,gropi etc ,s-a vopsit putin centrul ,s-a pavat ceva si gata...oras european...sa fim seriosi...e dezastru!
Raspunde

geo

Acum 8 ani

E bine că mergeți des la Brașov! Așa vedeți un oraș frumos și bine gospodărit chiar dacă n-a avut primar sas! Poate luați exemplu!
Raspunde

geo

Acum 8 ani

E bine că mergeți des la Brașov! Așa vedeți un oraș frumos și bine gospodărit chiar dacă n-a avut primar sas! Poate luați exemplu!
Raspunde

Brasovean

Acum 8 ani

Doamne cata prostie este in sibiu
Raspunde

Unul

Acum 8 ani

A stat mutul la primărie 15 ani si va prostit pe toti. Asa bine a fost ascuns rahatul sub pres de ani de zile. Acum iese la suprafață încet încet. Si cam pute.
Raspunde

ovidiu

Acum 8 ani

Sibiul o fost tinut in sah ani la rand. Doar aduceti-va aminte cat le-o luat celor de la drumuri nationale sa termine centura ocolitoare, 10 ani. 10 ani in care Sibiul o fost tranzitat de traficul greu, poluare, strazi rupte, jalnic. Sibiul nu este orasul perfect pentru ca in Romania nu exista asa ceva. Sibiul este printre primele orase din tara ca dezvoltare economica, potential turistic, etc. Mai sunt multe de facut in oras si mai ales la periferie. In ce privesc strazile de pamant nu stam cel mai rau pentru ca si Clujul, oras mai sus situat, are aceleasi probleme. Fiti mandri de orasul in care locuim si sa punem osul fiecare la bunastarea lui, inclusiv prin participarea ca voluntari la diferite actiuni de ecologizare, etc. Pastrati curatenia si fiti civilizati unul cu altul. Cel mai de pret aspect.
Raspunde

Bibi

Acum 8 ani

Frumos comentariu Ovidiu, mai ales pe final. Dar hai sa spunem si adevarul: ca am avut o administratie publica locala pe stil FAC CE VREAU EU mai ales din 2007 incoace , am avut 15 ani de administratie fara opozitie, fara critica in media locala, doar laude si uita-te acum cand vedem realitatea, cat era de criticat, cate lucruri nu sunt in regula. Cred ca fiecare pune osul la binestarea lui dar e important ca cei alesi de noi sa puna osul la binestarea celor care i-au ales, adica a noastra. Si e foarte important ca indiferent cine iese primar sa aiba opozitie in Cons Local si sa continue cu intalnirile din cartiere macar la doi ani. Si sa nu ramana la stadiul de intalniri ci si fapte. Nu zicea Primul Domn al tarii, cel care in viata lui anterioara a fost primar intr-un orasel de provincie, "fapte nu vorbe"?
Raspunde

ovidiu

Acum 8 ani

Un lucru este cert. Sibienii s-or maturizat in acesti ani cu Iohannis primar, or vazut ce inseamna o administratie foarte ok, dupa mine, cu relele aferente. Pe viitor vor cere si mai mult indiferent de cine le va administra orasul. Si in Sibiu, ca si peste tot, inca Primaria nu poate colabora perfect cu alte entitati private care raspund de infrastructura aferenta, gaz, electrica, apa canal. Santierele erau mai in priza si orasul mai curat pe cand inca Iohannis era devotat 100% si lua la picior orasul. Din 2012 cand si-o schimbat putin ambitiile personale, administratia o decazut. Asta mie imi spune ca inca e nevoie de o mana de fier pentru ca ceilalti o lalaie. Tipic romanesc. Eu am mari semne de intrebare vis-a-vis de cum voi vota. As putea opta spre tineret, respectv sustinerea tinerilor proaspeti membrii PNL sau sa merg pe mana unei continuitati in persoana doamnei Fodor. Unul dintre candidatii liberali pentru consiliu, un tanar activ in comunitatea sibiana, o spus ca el il recomanda pe Razvan Pop, dar la consiliu inca sa mergem pe mana FDGRului. Pentru ca partidele clasice inca nu sunt o solutie , o garantie ca si-or depasit handicapurile bine cunoscute.
Raspunde

Mihaita

Acum 8 ani

Nu s-ar putea oare ca si pe Corso-ul nostru drag sa fie montate terasele pe axa strazii, astfel ca trotuarele sa ramana pentru acces? Asta nu fiindca la Brasov asa sunt montate. Sau, daca nu si nu se vrea, macar sa fie scoasa nenorocita aia de piatra cubica chinezeasca si absolut aiurea decupata (citete neuniforma ca suprafata) si sa fie refacut caldaramul asa cum sunt trotuarele, cu placi de granit. Este complet aiurea ca zona de circulatie pietonala sa fie bocata de terase vara de vara iar pietonul sa circule pe zona cabalina a strazii (inteleg ca de aceea s-a recurs la pavajul cu piatra cubica, sa nu se strice Doamne fereste potcoavele). Multumesc.
Raspunde

Laurentiu

Acum 7 ani

Salutare.. eu caut un oras fara centru universitar, cu multa activitate culturala, aer curat, scoli mai bune, o viata de noapte mai activa, locuri de munca civilizate, mai multi turisti... si daca se poate fara politicieni comunisti. Eu sunt din Severin, un oras micut, aranjat dar fara viitor.. de aici toata lumea pleaca... acum au ramas mai multi pensionari care din pacate au votat pentru distrugerea orasului.. PSD a pus sabia si pe noi. Dupa decenii de coruptie masiva, urmeaza un viitor garantat de PSD :( . Citesc aici si ma minunez cum puteti sa va certati pe nimic. Credeam ca numai la Severin intalnesti frustrarea oamenilor. Pacat..:( .. Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu informatii pertinente despre orasele Brasov si Sibiu. Vreau sa ma mut cu familia. Eu lucrez in domeniul IT (web, media, telecom) si sotia in domeniul farma. Unde credeti ca putem sa avem si noi un viitor mai bun? (am ales centrul Romaniei deoarece anii traiti in Oltenia nu ne-au adus nimic bun... probabil pentru ca nu suntem facuti pentru furat). Va multumesc
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Draga domnule, parerea mea de '' praszilianca imputita'' e sa alegi Brasovul, Mie sincer iti spun, mi-e rusine ca sunt concetateana cu unii postaci, dar spre deznadejdea lor nu voi pleca si voi continua sa le spun cu subiect si predicat parerea mea despre imbecilitatile ce le comit, fapt pentru care am fost cenzurata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus