Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Efectele legii anti fumat: Directorul CNM Astra s-a lăsat de patru zile de țigări, ca să dea un exemplu

Efectele legii anti fumat: Directorul CNM Astra s-a lăsat de patru zile de țigări, ca să dea un exemplu

Ciprian Ștefan, directorul general al Complexului Național Muzeal ASTRA, a decis în urmă cu patru zile să se lase de fumat, pentru a da un exemplu colegilor săi fumători înainte să intre în vigoare Legea antifumat.

"De patru zile m-am lăsat de fumat, dar tare îmi e că nu o să mă țină prea mult. Am încercat și plasturi speciali, dar am făcut febră. Am renunțat la țigări în primul rând, pentru că nu e sănătos, dar am și mulți fumători în instituție și o să am probleme cu nefumătorii și fumătorii. Dacă îi las pe fumători să iasă afară, cinci minute, la fiecare oră, pentru o țigară, în opt ore se adună 40 de minute pentru țigări", a declarat marți, pentru AGERPRES, Ciprian Ștefan.

În nicio clădire a Complexului Național Muzeal ASTRA nu se fumează de mai mulți ani. Toți angajații care vor să fumeze ies în stradă în fața clădirii.

Fumătorii care vizitează muzeul vor avea la dispoziție trei locuri speciale pentru fumat în Muzeul din Pădurea Dumbrava.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus