X
laura valeanu

Schioarea Laura Vӑleanu a câștigat medalia de aur la Campionatele Naţionale ale Austriei

Schioarea Laura Vӑleanu a încheiat sezonul cum nu se putea mai bine: locul 1 la Super G, Super Combinatӑ și Slalom uriaș– la Naţionalele Austriei.

“În acest weekend am participat la Naţionalele Austriei şi am ieşit pe locul 1 la Super G, Super Combined şi Slalom. A fost un weekend special pentru că am avut-o pe prietena mea Flavia alături, care m-a susţinut şi m-a binedispus la start înainte de fiecare cursӑ. Astfel s-a terminat sezonul pentru mine. Voi continuă cu antrenamente pe gheţar începând din aprilie şi bineînţeles cu condiţia fizică”, a scris sportiva pe pagina sa oficialӑ de Facebook.

În urmӑ cu douӑ sӑptӑmâni, Laura Vӑleanu a obţinut medalia de argint la Cupa Mondialӑ din Aspen, la proba de slalom uriaș.

Citește și

Surâsul unei campioane. Acum zece ani viaţa-i răpea un picior, azi şi-a împlinit visul de la grădiniţă: e medic şi reper în schi alpin: “Sunt puternică, duc orice”

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact