X
DNA carabulea centrul de afaceri turnurile gemene (5) (Copy)

După ce a vândut banca, Ilie Carabulea vinde și Carpatica Asig

Ziarul Financiar anunță că Ilie Carabulea s-a înțeles cu reprezentanții International Insurance Consortium din Olanda pentru vânzarea companiei de asigurări Carpatica Asig.

Carpatica Asig se află în acest moment în procedură de rezoluţie sub administrarea Fondului de Garantare a Asiguraţilor iar întreaga tranzacție depinde doar de avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

“Intenţia este de a parafa tranzacţia înainte de venirea verii, în funcţie de aprobarea reglementatorului”, au declarat reprezentanții International Insurance Consortium pentru sursa citată.

Carpatica Asig a eşuat iniţial să atragă un investitor în acţionariat în termenul dat de ASF, de aceea a intrat în rezoluţie la începutul acestui an.

Fondul de Garantare a Asiguraţilor a devenit noul administrator temporar al Carpatica Asig, după ce Consiliul ASF a decis sancţionarea membrilor Consiliului de Administraţie şi ai conducerii executive a societăţii cu retragerea aprobării.

Carpatica Asig se află sub atenta supraveghere a ASF din luna aprilie 2014, când a fost pusă în redresare financiară.

Citește și:

 

Dosarul Carpatica – ASF: Carabulea, condamnat la 6,5 ani de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă

 

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact