Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Cisnădia și Cisnădioara rămân miercuri fără apă

Cisnădia și Cisnădioara rămân miercuri fără apă

Locuitorii din Cisnădie și Cisnădioara vor rămâne miercuri, 23 martie,  între orele 9-15, fără apă potabilă din cauza unor lucrări la rezervoarele de acumulare ce vor fi cuplate la noua Uzină de Apă"Sibiu Sud".

“Pe durata lucrărilor se va sista furnizarea apei în Cisnădie, pe străzile Livezii, Prunului, H.Gmeiner, Sibiului, precum și în Cisnădioara”, informează Apă Canal Sibiu.
Lucrările sunt executate în cadrul Proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu și Brașov", cofinanțate de Uniunea Europeană”. Abonații sunt rugați  să-şi asigure  rezervele necesare de apă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

adi closca

Acum 8 ani

apa in cisnadioara? inchid fantanele?
Raspunde

izzz

Acum 8 ani

Cominicat de presa mincinos pe care l-a trimis primaria Cisnadie la redactie. Din pacate in orasul Cisnadie este pe maina unor sarlatani, in frunte cu primarul. Localitatea Cisnadioara este la 600-700 m de orasul Cisnadie si practic nu exista APA SI CANAL. WC-URILE curg direct in santurile de pe margine si sunt preluate de paraul din localitate;paraul care se varsa in lacul din Cisnadie. RUSINE PENTRU GARDA DE MEDIU!!!( ce fac comisarii,inspectorii ?? Bine ca platim impozite...)PRIMARIE!!!!!! Banii pentru NECESARUL normal de trai(apa-canal) pe care TREBUIE sa ti-l asigure primaria din localitate sunt in SPORT (fotbal cu 30 de salariati lunar si handbal cu 25 de salariati lunar...) IN ORASUL CISNADIE SUNT CEI MAI MARI HOTI!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus