Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

"Aripi pentru viitor", la Semimaraton 2016

“Prietenii Berzelor” vor participa la Semimaraton Sibiu 2016, de pe 28 mai, cu un proiect prin care urmăresc strângerea de fonduri pentru construirea unui centru de îngrijire și reabilitare a păsărilor rănite și pentru a continua să ajute copiii cu dizabilități locomotorii prin terapia cu animale.

Proiectul ”Aripi pentru viitor” își propune să strângă fondurile necesare construirii centrului de reabilitare ”Școala Bărzuțelor”.

În cadrul centrului pe lângă îngrijirea și reabilitarea păsărilor rănite dorim să continuăm colaborarea cu grădinițe și școli din Sibiu în încercarea de a-i apropia pe cei mici de berze și natură. În plus dorim să venim în sprijinul copiilor cu dizabilități locomotorii prin terapia cu animale. Prin participarea la SemiMaraton în anul 2015 cu sprijinul alergătorilor și susținătorilor noștri, cu ajutorul ulterior al donatorilor și sponsorilor am reușit să strângem suma necesară achiziționării terenului necesar pentru construirea centrului de reabilitare. În prezent suntem în faza de finalizare a documentației pentru achiziționarea unei suprafețe de 4000 m2 în apropierea comunei Cristian. Următorul pas înainte de a începe construirea centrului de reabilitare constă în schimbarea destinației terenului prin întocmirea unui Plan Urbanistic Zonal. Participând anul acesta la SemiMaraton încercăm să strângem suma necesară pentru plata întocmirii PUZ-ului”, spun reprezentanții asociației.
Pentru a susține proiectul trebuie să vă înscrieți ca alergători pentru  ”Aripi pentru viitor” , iar apoi să încercați să atrageți cât mai mulți susținători care vor dona diverse sume către cauza pentru care veți alerga.

Vă puteți înscrie ca alergători accesând pagina http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/ sau susținători ai alergătorilor înscriși pentru proiect aici:http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.

Detalii despre conceptul Semimaratonului organizat de Fundația Comunitară Sibiu pot fi găsite aici.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus