Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

“Cariere în alb”, târg de joburi medicale la Sibiu

“Cariere în alb”, târg de joburi medicale la Sibiu

 "Cariere în alb" anunță un nou târg de cariere în domeniul medical, la Sibiu. Cererile fiind mari, angajatori din mai multe țări europene vin, pe 3 aprilie, pentru a găsi candidații potriviți cerințelor actuale. Se caută, în general,  medici specialiști și medici rezidenți, asistente, stomatologi dar și îngrijitori și fizioterapeuți. Evenimentul va avea loc,  între orele 10:00 - 16:00 , la Centrul de Afaceri (Sibiu Business Center).

Companii de recrutare, centre medicale, spitale naționale și internaționale vor oferi informații candidaților cu privire la sistemele medicale din diferite țări. Ofertele de muncă sunt în special pentru țări precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia și Norvegia. La mare căutare sunt candidații cu un nivel bun de limba engleză, germană dar și franceză. Cu toate acestea, mulți dintre recrutori sprijină candidații cu o serie de cursuri de limbi străine.

“Împreună cu partenerii noștri dorim să aducem mai aproape de personalul medical oportunitățile pe care aceștia le au pentru a-și dezvolta cariera. Mereu suntem focusați pe alinirea nevoilor recrutorilor și candidaților astfel încât carierele celor din urmă să urmeze un trend ascendent.”, a declarat Corina Pop – Sales Manager.
Ofertele de muncă sezoniere sunt foarte populare printre companiile de recrutare. Candidații au  posibilitatea de a lucra pentru o scurtă perioadă de timp în străinătate și ulterior, să revină în țară , unde pot  aplica lucrurile învățate în cadrul celuilalt sistem medical.

Salarii de până la 12.500 de euro

Pe lângă salarii de la 3.200 euro pentru medicii rezidenți și 5.000 euro pentru medicii specialiști, angajatorii oferă ajutor în găsirea unei locuințe și relocarea întregii familii. De asemenea, candidații mai au și posibilitatea de a prelua cabinete private.

Asistenții medicali și medicii de familie sunt foarte căutați, în special în Marea Britanie, Irlanda și Germania. Salariul unui asistent medical începe de la 2.300 euro pe lună și crește o dată cu experiența și specializarea, iar cel al unui medic de familie de la 5.500 euro pe lună și poate ajunge până la 12.500 euro pe lună.

Participarea la targ este gratuită, iar participanții sunt sfătuiți să își aducă CV-ul la eveniment.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus