Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Doi jucӑtori de la CSU Sibiu vor alerga la Semimaraton. Pentru juniorii clubului

Doi jucӑtori de la CSU Sibiu vor alerga la Semimaraton. Pentru juniorii clubului

Doi dintre jucătorii lui CSU Atlassib Sibiu, Boris Lalovic si Igor Mijajlovic, s-au înscris deja ca alergători la Semimaratorul Fundației Comunitare, astfel cӑ pe 28 mai vor alerga pentru juniorii clubului sibian, se aratӑ pe pagina de Facebook oficialӑ “Împreunӑ sprijinim performanţa tinerei generaţii de baschetbaliști”.

Proiectul cu care Asociaţia Baschet Club Sibiu va participa urmărește strângerea de fonduri care să acopere o parte din costurile de închiriere a sălilor de antrenament și echipamente sau materiale sportive necesare pentru grupele de juniori ale clubului.

Pentru a susține proiectul trebuie să vă înscrieți ca alergători pentru proiectul ”Împreună sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști” iar apoi să încercați să atrageți cât mai mulți susținători care vor dona diverse sume către cauza pentru care veți alerga în 29 mai 2016.

Vӑ puteţi înscrie ca alergӑtori accesând pagina http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/ sau susținători ai alergătorilor înscriși pentru proiect aici:http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.

Detalii despre conceptul Semimaratonului organizat de Fundația Comunitară Sibiu pot fi găsite aici: www.maratonsibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus