Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

VIDEO - Peste 600 de metri de plase scoase azi-noapte din Olt. În trei locuri

VIDEO - Peste 600 de metri de plase scoase azi-noapte din Olt. În trei locuri

Membrii Filialei Pescarilor Sibiu au scos și distrus în cursul nopții trecute peste 600 de metri de plase din râul Olt, plase ascunse de braconieri.

Plasele au fost introduse de braconieri în mai multe secțiuni ale Oltului, de la apropierea limitei cu județul Brașov până spre intrarea pe Valea Oltului

”Înspre seară am fost informați de niște pescari că au găsit niște plase și ne-am deplasat imediat la fața locului. Am scos din apă aproximativ 200 de metri de plase în zona Mârșa, plus alți 50 de metri din zona Turnu Roșu”, a declarat pentru Turnul Sfatului Alexandru Mareș, reprezentantul Filialei Pescarilor Sibiu.
O altă plasă, mult mai mare, a fost descoperită în cursul nopții în barajul de la Scoreiu. Aceasta avea în jur de 400 de metri lungime și pești prinși în ea. Toate plasele au fost distruse iar peștii eliberați.

Filiala Pescarilor Sibiu continuă verificările pe teren și în perioada următoare, cu sprijinul Jandarmeriei Sibiu, și face apel către toți pescarii să semnaleze orice acte de braconaj observă pe apele din județ.

Video: Pagina de facebook a Filialei Pescarilor Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

dany

Acum 8 ani

Trebuie să stiti ca filiala este partinică..ex: dacă i-am întrebat că pe cei de la hidrocentrale cine-i controlează de plase,mi-au blocat pagina.Nu este in regulă cu ei ceva au de ascuns!P.S. DNA-ul....?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus