Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

FOTO Hoț neidentificat din ianuarie. Poliția cere ajutorul sibienilor

FOTO Hoț neidentificat din ianuarie. Poliția cere ajutorul sibienilor

Un bărbat care a furat banii unui client Trans Agape în luna ianuarie nu a fost identificat nici până acum de polițiștii sibieni. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar anchetatorii solicită acum sprijinul celor care l-ar putea recunoaște.

Bărbatul a intrat în seara din 30 ianuarie în magazinul Trans Agape de pe strada Nicolae Iorga. A așteptat ca un client să își aleagă produsele pe care le avea de cumpărat, iar când a pus banii pe tejghea, ca să le achite, hoțul a luat bancnota de 50 de lei și a fugit. Polițiștii atrag atenția că, deși prejudiciul poate părea mic, hoțul își poate construi astfel o metodă facilă de furt, pe care să o repete în mai multe magazine din oraș.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau numărul de telefon fix 0269/212260.

hot3

hot4

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

claudius

Acum 8 ani

na lasa...a furat de la cine are...
Raspunde

J.C.

Acum 8 ani

@ claudius vorbești ca un veritabil hot si frustrat
Raspunde

Mafolda

Acum 7 ani

Din pacate sunt multi asemenea idioti precum Claudius...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus