Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Premii de 5000 de euro la mall

Premii de 5000 de euro la mall

Shopping City Sibiu a demarat o campanie până pe 10 aprilie și provoacă sibienii la mișcare răsplătindu-i cu premii de peste 5000 euro.

Susținand un stil de viață sănătos cu ajutorul sportului, peste 1000 de premii instant constând în echipamente și accesorii pentru sport, vor ajunge la clienții centrului comercial. Biciclete, trotinete, skateboard-uri, mingi și multe alte premii, vor putea fi câștigate pe loc în baza bonurilor de cumpărături.

”Asadar, persoanele care achiziționează produse în valoare de minim 100 lei pe un singur bon de casă din orice magazin prezent în centrul comercial Shopping City Sibiu, primesc un tichet răzuibil de la Info Point (zona Douglas) și câștigă unul din premiile puse în joc: 3 biciclete DHS, 3 skateboard-uri Carrefour, 3 trotinete Carrefour, 1 geantă de voiaj Jack Wolfskin – Sport Virus, 25 vouchere a câte 100 ron Andu, 200 vouchere a câte 30 ron Hervis, 200 vouchere a câte 15 ron Floare de Colț, 200 bidoane de apa Decathlon, 200 mingi de fotbal Decathlon si 200 rucsaci Decathlon”, anunță reprezentanții mall-ului.
Toate taloanele razuibile sunt câștigătoare, fiecare participant la campanie va pleca acasa cu un premiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus