Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Cerere în căsătorie pe Stadionul Municipal

Cerere în căsătorie pe Stadionul Municipal

Unul dintre cei mai îndrăgiți jucători ai echipei AS Păltiniș Rășinari, fotbalistul Andrei Voina, și-a luat inima în dinți și cu ocazia meciului din week-end, împotriva echipei FC Hermannstadt, și-a cerut iubita în căsătorie.

Andrei Voina s-a bucurat de sprijinul colegilor de echipă, care au realizat un banner pe care era trecută marea întrebare. Prietena lui Andrei, Andra, a fost astfel surprinsă la finalul meciului și a spus ”Da!”.

”Ideea mi-a venit cam cu o săptămână și ceva înainte și am vorbit cu colegii inițial să facem ceva în centrul Sibiului, să ieșim cu toții după meci. Noi suntem ca o mare familie și toți am căzut de acord că ar fi mai bine să fac cererea chiar pe stadion, doar fotbalul este marea mea pasiune și ea întotdeauna m-a susținut. Sunt fericit că a acceptat și urmează să ne gândim la nuntă”, ne-a declarat viitorul ginere.
Emoțiile au fost atât de mari încât s-au întins și către colegii de echipă, în banner strecurându-se o greșeală gramaticală, pe care nimeni n-a mai luat-o în seamă.

andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (1)

Evenimentul a fost primit cu mare bucurie inclusiv la Primăria Rășinari, conducerea instituției ținând să fie alături de cei doi tineri.

”Întreaga familie a Primăriei Rășinari și a echipei A. S. Păltiniș Rășinari urează casă de piatră și multă fericire lui Andrei Voina alături de frumoasa viitoare soție! Felicitări și casă de piatră!”, a transmis primarul Bucur Bogdan.
andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (8) andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (6) andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (5) andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (3) andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (4)

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

gramatica !

Acum 8 ani

ce inseamna vrei sa FI ? poate FII !
Raspunde

Vicent

Acum 8 ani

Unde esti tu Goga si Noica, sa iti vezi urmasii fotbalisti.....
Raspunde

Hmmm

Acum 8 ani

Daca nu ai scris la bășcălie, nici "voi"nu sunteți mai bun Vincent!Apropo se folosesc doar trei puncte de "suspans".Daca tot critici...
Raspunde

Moni

Acum 8 ani

Mai mergeți ma atotștiutoror, in viața voastră nu ati greșit nimic de Săriți sa criticati? Hai mai vedeți-vă de treburile voastre si nu va mai agitati degeaba ca va creste tensiunea.
Raspunde

Ioana

Acum 8 ani

E gafa mea lipsa i-ului... Imi cer scuze porumbeilor, casa de piatra!
Raspunde

Andrei Voina

Acum 8 ani

Nu e problema Ioana...lumea e rea si invidioasa,important este ca toti prietenii mei au fost alaturi de mine si de iubita mea care a raspuns afirmativ:)
Raspunde

gigi

Acum 8 ani

poti sa scrii si o manea despre cum de rea si invidioasa ii lumea.
Raspunde

jonyjon

Acum 8 ani

E rea si invidioasa pe cunostintele de gramatica ale Ioanei...
Raspunde

Gabor

Acum 8 ani

F
Raspunde

Rapid

Acum 8 ani

Emoțiile. ..se mai intampla!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus