X
andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (9)

Cerere în căsătorie pe Stadionul Municipal

Unul dintre cei mai îndrăgiți jucători ai echipei AS Păltiniș Rășinari, fotbalistul Andrei Voina, și-a luat inima în dinți și cu ocazia meciului din week-end, împotriva echipei FC Hermannstadt, și-a cerut iubita în căsătorie.

Andrei Voina s-a bucurat de sprijinul colegilor de echipă, care au realizat un banner pe care era trecută marea întrebare. Prietena lui Andrei, Andra, a fost astfel surprinsă la finalul meciului și a spus ”Da!”.

”Ideea mi-a venit cam cu o săptămână și ceva înainte și am vorbit cu colegii inițial să facem ceva în centrul Sibiului, să ieșim cu toții după meci. Noi suntem ca o mare familie și toți am căzut de acord că ar fi mai bine să fac cererea chiar pe stadion, doar fotbalul este marea mea pasiune și ea întotdeauna m-a susținut. Sunt fericit că a acceptat și urmează să ne gândim la nuntă”, ne-a declarat viitorul ginere.

Emoțiile au fost atât de mari încât s-au întins și către colegii de echipă, în banner strecurându-se o greșeală gramaticală, pe care nimeni n-a mai luat-o în seamă.

andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (1)

Evenimentul a fost primit cu mare bucurie inclusiv la Primăria Rășinari, conducerea instituției ținând să fie alături de cei doi tineri.

”Întreaga familie a Primăriei Rășinari și a echipei A. S. Păltiniș Rășinari urează casă de piatră și multă fericire lui Andrei Voina alături de frumoasa viitoare soție! Felicitări și casă de piatră!”, a transmis primarul Bucur Bogdan.

andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (8) andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (6) andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (5) andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (3) andrei voina cerere in casatorie AS rasinari paltinis fotbal (4)

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Hmmm

   Daca nu ai scris la bășcălie, nici “voi”nu sunteți mai bun Vincent!Apropo se folosesc doar trei puncte de “suspans”.Daca tot critici…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Moni

  Mai mergeți ma atotștiutoror, in viața voastră nu ati greșit nimic de Săriți sa criticati? Hai mai vedeți-vă de treburile voastre si nu va mai agitati degeaba ca va creste tensiunea.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei Voina

  Nu e problema Ioana…lumea e rea si invidioasa,important este ca toti prietenii mei au fost alaturi de mine si de iubita mea care a raspuns afirmativ:)

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact