Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Liviu Dragnea, urmărit penal pentru instigare la abuz în serviciu și la fals intelectual

Liviu Dragnea, urmărit penal pentru instigare la abuz în serviciu și la fals intelectual

Liviu Dragnea a fost audiat, miercuri, la sediul DNA, în dosarul fostei sale soţii, Bombonica Prodana, acesta fiind citat în calitate de suspect, potrivit Mediafax.

„Este vorba despre acelaşi dosar în care a fost chemată soţia mea. Sunt suspectat că două angajate de la Direcţia de Protecţie a Copilului care nu ar fi venit la serviciu şi aş fi îngăduit acest lucru şi am calitatea de suspect. Am luat act. Nu cred că situaţia aduce un prejudiciu de imagine partidului, vom vedea la alegeri", a declarat Liviu Dragnea, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Acesta a mai precizat că fosta sa soţie, Bombonica Prodana, nu a făcut nicio angajare şi "nici nu a intervenit la conducere". Fosta soţie a lui Liviu Dragnea este urmărită penal pentru abuz în serviciu, faptă pe care ar fi comis-o în perioada în care ocupa funcţia de şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus