Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Amenzi de 4.000 de euro pentru afișele lipite aiurea. Și o amendă record

Amenzi de 4.000 de euro pentru afișele lipite aiurea. Și o amendă record

5.000 de lei este cea mai mare amendă dată zilele acestea de polițiștii locali pentru lipirea de afișe publicitare în locuri nepermise din oraș. Amenda a fost scrisă pe numele organizatorilor unui eveniment din zona dansurilor, care ”a umplut toți stâlpii” cu afișe. Alte două amenzi de câte 500 de lei au fost scrise pe numele celor surprinși lipind afișele acestui eveniment. În total, în ultimele două săptămâni, polițiștii locali au dat 16 amenzi care însumează 19.000 de lei celor care au lipit afișe publicitare în locuri nepermise, dar și organizatorilor evenimentelor care apar pe respectivele afișe. ”Din punctul de vedere al locațiilor, contravențiile au fost constatate și în centrul Sibiului (bulevardul Victoriei, Constituției, Dr. Ioan Rațiu), dar și în cartierele Hipodrom, Ștrand, Lazaret și Terezian. Agenții Poliției Locale vor avea în vedere acest tip de contravenție, mai ales în contextul în care începe sezonul evenimentelor culturale și sportive în Sibiu, iar afișajul trebuie să fie ordonat pentru ca fiecare eveniment să fie vizibil”, informează reprezentanții administrației locale.

”În Sibiu afișele publicitare pot fi amplasate în panourile stradale sau în cilindrii de afișaj dacă este vorba de un eveniment cultural sau de larg interes pentru comunitate. Nu este permisă amplasarea afișelor pe stâlpii de electricitate, pe cutii de gaz sau electrice sau pe mobilierul stradal”, comunicat Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

sibian

Acum 7 ani

dar pe usile blocurilor e permis? nu de alta. dar sa chem si eu politia locala daca mai murdareste cineva usa cu tot felul de anunturi.
Raspunde

mda

Acum 7 ani

Asta e un fel de "Faceti ba loc, ca vin aia care conteaza, nu ma iaveti ce cauta sa va promovati evenimentele ca oricum sunt varza fata de astea 'jmechere'..."
Raspunde

Gheo

Acum 7 ani

iCredit merita sa-si ia niste amenzi seioase... isi lipesc peste tot reclamele
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

@ Gheo pai e greu sa-i amendeze! trebe sa vina nea militianu sa vada reclama, sa o CITEASCA, sa o inteleaga, sa identifice unde-i sediul lu nenea din reclama si abia apoi sa se puna in miscare procedura de amendare. e o adevarata munca de tractor rusesc pana sa dea o amenda.
Raspunde

doina

Acum 7 ani

Si care ar fi panourile stradale ? Ca nu exista niciunul. Incepe campania electorala, sa vedem atunci daca au curaj sa ii amendeze
Raspunde

Vali

Acum 7 ani

Daca apar panouri stradale la fiecare intersecție circulata de auto sau pietoni cu siguranță nu se vor mai lipi aiurea .mai întâi faceți locuri pentru afișaj apoi dati amenzi. Din cauza lipsei panourilor de afișaj nu se fac evenimente culturale !organizatorul nu risca sa afiseje ,cetățeanul nu află de eveniment ,primăria nu încasează bani din impozitele de spectacol
Raspunde

viorel

Acum 7 ani

In sfarsit o veste buna! Cei care nu stiu unde sunt panourile de afisaj, inseamna ca nu au mai circulat de mult prin Sibiu. Iar despre evenimentele care au loc doar cine nu vrea sa afle, nu le cunoaste. E plin internetul de siteuri cu anunturi Pe cand asemenea amenzi pentru parintii celor care murdaresc casele oamenilor cu graffiti?
Raspunde

Rari'

Acum 7 ani

BRAVO!!! Astept cu nerabdare ca agentii de politie locală să-i sancționeze si pe cei ce-și scot câinii la plimbare si nu-și adună meterile fecale lasate in urma de patrupede.Este plin orașul de aceste mizerii.
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Bulinele există! Ma gândeam și eu dacă polițiști locali există cu adevărat sau sunt un mit pe care îl finanțează primăria! Nu de alta dar eu nu am mai văzut vreunul pe strada sau prin parc de multicel!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus