X
lansare candidati PNL

Marea lansare a liberalilor care vor cere votul sibienilor. Lista candidaților

În fața scenei Sălii Thalia iluminată galben-albastru, după imnul partidului și imnul de stat al României, liberalii sibieni i-au aplaudat, vineri după-amiaza, pe cei care vor candida sub sigla PNL la alegerile programate peste două luni. Oaspeți ai evenimentului au fost copreședinții partidului, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, alături de prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu.

”Femieie vrednică”

Evenimentul de lansare al candidaților PNL Sibiu la alegerile locale din acest an a adus-o la microfon, mai întâi, pe Daniela Cîmpean, propunerea liberalilor pentru președinția Consiliului Județean Sibiu. Înainte de mesajul acesteia, cei din sală au urmărit un scurt clip cu testimonialele unora din cei care o susțin pe actualul consilier județean: un jurnalist din Mediaș, o profesoară de canto, dar și două femei în vârstă din Gura Râului. ”O cunoaștem și îi femieie vrednică”, a îndemnat la vot, în clip, o gureană.

DSC_6158
Mesajul Danielei Cîmpean s-a suprapus – dar în variantă mai scurtă – peste cel enunțat la lansarea candidaturii ei, organizată cu o zi mai devreme. ”Până acum, Consiliul Județean s-a ocupat de cheltuirea banului public, dar trebuie măsuri să și aducă venituri la bugetul județean. Să fie activ în domeniile care aduc venituri”, a spus Daniela Cîmpean, înainte să dezvolte propunerile legate de investițiile în turism pentru Păltiniș sau Mărginime.

Necula pentru Pop

Clipul cu testimoniale de susținere a lui Răzvan Pop, candidatul PNL pentru Primăria Sibiu, l-a avut pe părintele Necula în prim-plan, alături de care au vorbit un tânăr om de afaceri, pro-rectorul Universității ”Lucian Blaga”, Ioan Marian Țiplic, dar și profesoara care i-a fost diriginte lui Răzvan Pop. ”Am peste 50 de consilieri cu care mă sfătuiesc, dar profesori îmi sunt cei 150.000 de sibieni. Am ales 30 de consilieri, cei mai buni care să lucreze pentru Sibiu. Am o echipă spectaculoasă”, a afirmat Răzvan Pop, după care a lansat sloganul ”Sibiul – cel mai tare oraș din România și din această zonă europeană”.

DSC_6221

”De la centru”

La microfon i-a urmat Horațiu Răcuciu, primarul Săliștei, și candidat la alegerile din 5 iunie din partea PNL. ”Sunt sigur că vom câștiga alegerile”, a îndemnat Răcuciu, după care a împărtășit un proverb: ”singur mergi mai repede, dar împreună ajungem mai departe”.
Că PNL va câștiga alegerile locale a fost și mesajul deputatului Gheorghe Roman, care a plusat cu același pronostic și pentru parlamentarele din toamnă. ”Dar, la Mediaș, avem nevoie de sprijin pentru rezolvarea problemelor de infrastructură. Și încă o rugăminte: să spuneți «Stop» celor care săptămână de săptămână încearcă să mute sediile sociale ale companiilor de stat din Mediaș”, a mai cerut Roman sprijin ”de la centru”.
Ideea că primarii au nevoie de sprijin guvernamental a fost reiterată și de primarul Dumbrăveniului, Georgeta Irimie. ”Va fi o bătălie. Ne luptăm cu «pesedeii». Dar PNL a demonstrat și că poate da cel mai bun președinte al României, de aici, de la Sibiu. Avem nevoie de sprijin și de la centru, fără de care un primar este o păpușă într-o vitrină”.

DSC_6333
Primarul din Sadu, Valentin Ivan, a adus discursurile în zona religioasă. ”Nimic nu este întâmplător. Este a patra săptămână a Postului Paștelui, care din punct de vedere liturgic este sub semnul Crucii. Iar semnul Sfintei Cruci este semnul biruinței”, a spus Ivan. El i-a îndemnat pe cei care candidează să învețe să fie respectuoși cu alegătorii.

Lista candidaților PNL Sibiu

 

Consiliul Județean – Daniela Cîmpean

Sibiu – Răzvan Pop
Mediaș – Gheorghe Roman

Agnita – Radu Marius Cristea
Alma – Călin Marius Alin
Alțâna – Ioan Bucșă
Apoldu de Jos – Ioan Nicoară
Arpașu de Jos – Aurelian Constantin Văcaru
Ațel – Sergiu Moldovan
Avrig – Adrian Dumitru David
Axente Sever – Marius Grecu

Bârghiș – Nicolae Marius Roman
Bazna – Lucian Gligor Scumpu
Biertan – Mircea Mihgai Dragomir
Blăjel – Marius Mărginean
Boița – Nicolae Cocoș
Brateiu – Elena Marian
Brădeni – Liviu Modoi
Bruiu – Ioan Berghea

Cîrța – Adrian Gavril
Cîrțișoara – Dorin Magda
Chirpăr – Stănuleț Chirion
Cisnădie – Gheoghe Huja
Cristian – Ioan Seuchea
Copșa Mică – Tudor Mihalache

Hoghilag – Marin Bălan

Dîrlos – Ioan Lupu

Iacobeni – Mirel Mitici

Jina – Vasile Beschiu

Laslea – Gheorghe Șerb
Loamneș – Dumitru Nemeș
Ludoș – Ioan Popa

Marpod – Sebastian Dotcoș
Merghindeal – Rodica Besoiu
Micăsasa – Rus Dumitru
Miercurea Sibiului – Ioan Troancă
Moșna – Nuțu Dumitru Gabriel
Nocrich – Ionel Vișa

Ocna Sibiului – Radu Cristea
Orlat – Aurel Gîță

Păuca – Nicolae Dancu
Poiana Sibiului – Ilie Dăncilă
Poplaca – Cornel Surdu
Porumbacu de Jos – Cornel Martinciu

Gura Râului – Călin Gheorghe

Sadu – Valentin Ivan
Săliște – Horațiu Răcuciu

Racovița – Simion Raru
Rășinari – Bucur Bogdan
Rîul Sadului – Vasile Florian Tara
Roșia – Dorel Popa

Șeica Mare – Nicolae Șușa
Șeica Mică – Ioan Alămorean
Șelimbăr – Filip Botezatu
Slimnic – Ioan Șurean
Șura Mare – Ilie Opriș
Șura Mică – Mircea Marcu

Tălmaciu – Ioan Oancea
Tîrnava – Nicolae Găban
Tilișca – Vasile Câmpean
Turnu Roșu – Ioan Popa

Valea Viilor – Gheorghe Manea
Vurpăr – Elena Olariu

foto Silvana Armat

DSC_6670 DSC_6656 DSC_6639 DSC_6634 DSC_6619 DSC_6616 DSC_6608 DSC_6603 DSC_6593 DSC_6588 DSC_6578 DSC_6551 DSC_6547 DSC_6536 DSC_6515 DSC_6509 DSC_6499 DSC_6468 DSC_6459 DSC_6388 DSC_6385 DSC_6374 DSC_6421 DSC_6369 DSC_6364 DSC_6349 DSC_6338 DSC_6294 DSC_6291 DSC_6244 DSC_6241 DSC_6235 DSC_6221 DSC_6215 DSC_6202 DSC_6193 DSC_6190 DSC_6186 DSC_6179 DSC_6178 DSC_6170 DSC_6169 DSC_6165 DSC_6163 DSC_6151 DSC_6148 DSC_6143 DSC_6140 DSC_6133 DSC_6125 DSC_6121 DSC_6109 DSC_6106 DSC_6082 DSC_6072 DSC_6069

DSC_6296

DSC_6670

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

15 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  A fost un eveniment foarte reusit. Le urez din inima mult succes si doresc sa castige alegerile PNL si alegerile locale si alegerile parlamentare.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Felicita

  Opulență, grandomanie și fast. Schimbarea clasei politice liberale, unde e ? Răspunsul mi-l dau singur tot cu o întrebare. Care liberali?

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zorro

  Cine se va deranja sa se duca la vot si crede ca astia o sa-i rezolve problemele, nu mai are nici o sansa. Stati toata tara acasa, sa se voteze ei intre ei, dati-le o lectie acestor nimicuri! Ma apuca greata!
  Care liberali.? Astia toti sunt traseisti, niste PSD-isti mai prosti, mai marunti.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Obs

  Sedinta ca la vechiul P.C.R.R.: mult fast, numai fatada si vorbe goale de la un P.N.L. (infestat de P.D.L.-isti) nereformat, cu aceeasi mincinosi de acum 4, 8, 12, 16 ani (Tamaian, Neagu, Turcan, Cazan, etc.). Din pacate pentru biata Romanie, oriunde te uiti pe scena politica, sunt toti o apa si un pamant, unii mai rai ca ceilalti. Consecinta: tinerii plecam in strainatate pe capete, iar marea majoritate a oamenilor ramasi in tara, care au un creier si il si folosesc, sunt dezgustati de caracterele josnice care exista in politica romaneasca. Deci la vot vor merge membrii lor de partid si cei cu creierele spalate de propaganda si vorbaria goala. Consecinta: a lor sa fie Romania.
  Excelenta propunerea lui Zorro, dar din pacate, utopica.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai Popescu

  Părintele Necula îl susține pe Răzvan Pop? Adică biserica are un favorit? Nu suntem.egali în fata lui Dumnezeu? Pai cum vine asta? Doamne, doar penibili tinerii susținuți de liberali și oameni cu zero realizări. Asta e adevărul. Cat despre Prorectorul Tiplic, trag apa la WC

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pagan

  Ar plange Maniu daca ar vedea ce e in pnl azi. parveniti,moldoveni si tigani. Ar trebui numit PSL . De votat e logic ca votam cu FDGR-ul la toate. Puscariasii astia traseisti iudeo-comunisti nici macar nu merita mentionati in vreun articol. Desi FDGR-ul nu are asemenea publicitate pe cotidienele din SB ca cele comuniste psd,pnl,pmp tot a castigat .Deh, si propaganda stalinista a noilor gazetari e una penibila.

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact