Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Wizz Air angajează însoțitori de zbor pentru baza din Sibiu

Wizz Air angajează însoțitori de zbor pentru baza din Sibiu

La mai puțin de o săptămână de la anunțul că va avea o bază la Sibiu, compania aeriană Wizz Air organizează concurs pentru a angaja însoțitori de zbor în Sibiu.

Conform anunțului oficial al companiei, una dintre cerințele obligatorii este ca domiciliul viitorilor angajați să fie la mai puțin de o oră de Aeroportul Internațional Sibiu. O altă cerință este ca posibilele tatuaje sau piercing-uri să nu fie vizibile.

Interviurile vor avea loc în data de 19 aprilie, începând cu ora 09:00 dimineața, la hotelul Ramada din Sibiu.

Cei interesați trebuie să vină cu CV-urile în limba engleză tipărite, o scrisoare de recomandare și două fotografii (una de tip portret iar cealaltă cu întregul corp).

”Fiți pregătiți ca procesul de selecție să dureze până după-amiaza târziu”, au mai transmis reprezentanții Wizz Air.
Cei interesați să devină însoțitori de zbor pot aplica și online, la această adresă.

Alte cerințe necesare pentru angajare: limba engleză scrisă și vorbită în mod fluent, să știți să înotați, capacitatea de a ajunge la aeroport în maxim o oră, program flexibil și posibilitatea de a lucra în schimburi, abilități de comunicare și capacitatea de muncă sub presiune.

Foarte important: dacă aveți ochelari sau lentile de contact cu o dioptrie mai mare sau mai mică de 4 este foarte probabil să fiți respinși la testul medical, se mai arată în anunțul de angajare.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/04/06/wizz-air-deschide-baza-la-sibiu-investitii-de-100-milioane-de-euro/

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

cristi

Acum 7 ani

dar de ce una dintre cerinte e ca si candidati sa stie sa inoate?.......doar nu zboara cu vaporul
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 7 ani

@Cristi: Nu ai aflat încă? avioanele au prostul obicei de a se prăbuși... @Dobre: dioptrii mai mari sau mai mici de 4? Adică la -/+ 1 tot te respinge? Dar la -/+0,25? Că e mai mica decât 4...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus