Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Educația și reputația. Hoți cu maxim 8 clase, pe Valea Avrigului

Educația și reputația. Hoți cu maxim 8 clase, pe Valea Avrigului

Trei tineri sunt cercetați pentru furt calificat, după ce au dat o spargere pe Valea Avrigului. Unul dintre ei, recidivist, este suspectat și de alte fapte similare, care urmează să fie probate de polițiști. Acesta a terminat doar 8 clase, iar unul dintre complicii săi are doar 4 clase absolvite. Al treilea suspect are 15 ani și nu și-a terminat școala.

Tinerii sunt cercetați pentru că ar fi intrat prin efracție într-o cabană de pe Valea Avrigului, la începutul lunii martie. Polițiștii din Avrig i-au urmărit ieri în trafic și i-au oprit. La volan se afla un bărbat de 27 de ani, despre care polițiștii și-au dat seama că nu are permis de conducere. Acesta, recidivist, locuiește pe strada 9 mai din Sibiu, însă este născut în Corabia, județul Olt. În mașină se mai afla un adolescent de 15 ani din Avrig și un prieten al recidivistului, născut în Sibiu, însă care locuiește acum cu forme legale în Pantelimon, județul Ilfov. Acesta din urmă a terminat doar 4 clase primare.

În portbagajul mașinii cu care circulau cei trei, polițiștii au găsit mai multe scule electrice, reclamate furate de proprietarul unei cabane de pe Valea Avrigului. “În cadrul anchetei, o parte din prejudiciu a fost recuperat. Totodată, în cadrul cercetărilor, în sarcina bărbatului de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, s-a reținut și săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Tinerii care au împlinit 18 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

claudia

Acum 7 ani

Daca s-ar investi mai multi banii in educatie, pe termen lung s-ar reduce cheltuielile cu sanatatea si justitia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus