Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

FOTO | Atmosferă fantastică la Cluj.  “CSU Sibiu, CSU Sibiu” a răsunat superb într-o acustică perfectă a arenei “Horia Demian”

FOTO | Atmosferă fantastică la Cluj.  “CSU Sibiu, CSU Sibiu” a răsunat superb într-o acustică perfectă a arenei “Horia Demian”

“CSU Sibiu, CSU Sibiu” a răsunat aseară superb într-o acustică perfectă a arenei “Horia Demian”. Înarmaţi cu zeci de fanioane, fulare şi steaguri, suporterii lui CSU au împânzit în galben şi albastru sectorul răzleţ din tribună, care le-a fost rezervat pentru partida din play-off cu U-BT Cluj.

12993530_1700181386915685_6008017715812281584_n

Cu o încredere debordantă, cei 100 de fani care au făcut deplasarea la cluj au încercat să le transmită energie şi favoriţilor. Din păcate pentru ei, nu au avut corespondent şi pe parchet, care să se ridice la nivelul lor, jucătorii intrând extrem de timoraţi în meci, fapt care le-a adus şi prima înfrângere din duelul cu U-BT.

Indiferent de diferenţa mare care continua să crească pe tabelă, galeria “galben-albastră” a cântat şi a strigat din toţi rărunchii pe întreaga durată a partidei.

13006458_1700181223582368_907977212621217379_n

Efectul avea să se vadă abia după pauză, când jucătorii parcă s-au trezit şi au recuperat punct după punct, ajungând chiar şi la 3 puncte în spatele clujenilor, însă nu au mai avut forţa să producă o răsturnare de scor epică. Partida s-a terminat cu 85-77 pentru clujeni.

Mâine, CSU Sibiu dispută al doilea meci din disputa cu U-BT, tot la Cluj, iar meciul va fi transmis în direct de DigiSport, de la ora 19:45.

Foto: Facebook CSU Fans

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

me

Acum 7 ani

“CSU Sibiu, CSU Sibiu”, dar....oare poti sa recuperezi intotdeauna 2 si ceva de puncte?
Raspunde

alesb

Acum 7 ani

Au fost minunati, o galerie care m-a facut mandru ca sunt sibian!!! Pacat insa ca jucatorii si mai ales clubul nu se ridica la inaltimea acestor suporteri extraordinari! Pentru ca este inadmisibil sa nu se poata strange un buget decent care sa ne permita sa emitem pretentii pentru o performanta deosebita!!!
Raspunde

Culae

Acum 7 ani

Galeria incredibila! Se apropie de atmosfera creata aseara de suporterii Stelei Rosii din Belgrad contra TSKA Moscova! Nu e usor pentru Sibiu sa asiguri bugetul pentru echipa de baschet. Nici una din firmele de automotive din oras nu are interesul sa sponsorizeze. Continental, Marquardt, Siemens, Takata Petri, Bramac, Wienerberger, Polisano, Arvato Bertelsmann, Brandl, Faurecia, Contempo Cars Sibiu, Con-A, Geiger Group Romania, Harting Romania Manufacturing, Kendrion Automotive, MHS Sibiu Truck & Bus, E.ON Energie, RWE Energie, Rail Cargo Logistics, Schneker Romtrans, Simea Sibiu, Swoboda Hartmann, Transilvania Pack & Print. suntem un oras tare sarac...dar toate firmele astea nu fac nimic...profitul merge in strainatate, sa se asigure salriile de acolo pe spinarea sibienilor! Votati Astrid Fodor, doamna "face" o gramada! Ganditi-va bine in iunie pe cine puneti stampila!
Raspunde

m

Acum 7 ani

Fotbal
Raspunde

Xxx

Acum 7 ani

Primaria ce face
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus