Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Test dificil pentru HC Sibiu. Academia Minaur Baia Mare, ocupanta locului 3, soseşte în Sala “Transilvania”

Test dificil pentru HC Sibiu. Academia Minaur Baia Mare, ocupanta locului 3, soseşte în Sala “Transilvania”

Cu patru etape înainte de final, HC Sibiu primeşte vizita unei puternice formaţii, ocupanta locului 3 din Divizia A – seria B, Academia Minaur Baia Mare. Sibienii, aflaţi pe locul al 9-lea, au suferit doar două înfrângeri pe propriul teren, în faţa liderului CSM Făgăraş şi împotriva Universităţii Cluj, echipă pe care a condus-o cu un gol diferenţă înainte cu 5 minute de finalul partidei.

Trupa lui Matei Damian şi Ștefan Nicolae îşi doresc  să acumuleze cât mai multe puncte pe final de campionat, pentru a urca cel puţin o poziţie în clasament.

“Avem un joc foarte dificil împotriva echipei băimărene. Şcoală de handbal din Baia Mare este recunoscută pe plan naţional şi internaţional. E echipa de pe locul III din clasament, cu un joc foarte disciplinat tactic şi cu o linie de 9 metri puternică. O echipa care a umilit pe teren propriu liderul la zi -  CSM Făgăraş - dar care sperăm ca duminica asta să reuşim să-i învingem. Contăm şi pe sprijinul publicului, îi aşteptăm la sală, avem nevoie de puncte în aceste ultime 4 etape”, a declarat antrenorul Matei Damian, pentru Turnul Sfatului.

Meciul dintre HC Sibiu şi Academia Minaur Baia Mare va avea loc duminică, 24 aprilie, în Sala “Transilvania”, de la ora 11:00. Intrarea este liberă.

foto: Facebook HC Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus