Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Copiii de la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu au fost vizitaţi de PS Episcop Ilarion Făgărăşanul

Copiii de la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu au fost vizitaţi de PS Episcop Ilarion Făgărăşanul

Preasfinţitul Ilarion Făgărăşanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, a vizitat, astăzi, secţia de copii a Spitalului de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu. Ierarhul  a oficiat o slujbă de binecuvântare şi a oferit daruri copiilor.

Alături de PS Episcop Ilarion s-au aflat consilierul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, pr. Ciprian Cândea, inspectorul social pr. Tiberiu Kiss şi preotul de la capela spitalului, părintele Todor Darius. De asemenea, la eveniment au fost prezenţi şi alţi reprezentanţi ai Departamentului de asistenţă socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, precum şi conducerea spitalului şi o parte din personalul medical.

vizita spitalul de psihiatrie (3)

„Speranţa nu moare niciodată”

Preoţii s-au rugat pentru sănătatea copilaşilor şi a părinţilor, dar şi pentru cadrele medicale. La final, PS Episcop Ilarion Făgărăşanul a transmis binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului şi a încurajat părinţii acestor copii bolnavi, îndemnându-i să aibă credinţă în ajutorul lui Dumnezeu

“Biserica noastră are grijă de aceşti copii şi ne-am gândit să venim şi noi cu un dar la aceşti micuţi. Învierea Mântuitorului Iisus Hristos va aduce bucurie în sufletele tuturor şi va aduce celor aflaţi în neputinţe speranţa că va veni vremea şi când aceşti copii se vor vindeca de bolile venite asupra lor”, a spus ierarhul.
Managerul spitalului, Florentina Denisa Nicoară, le-a mulţumit vizitatorilor pentru că au fost alături de ei şi de copiii.“Vă mulţumesc că sunteţi alături de noi, de copilaşii noştri şi de familiile lor. Fiindcă este o săptămână a speranţei şi cineva spunea că speranţa moare ultima, vreau să vă spun că am învăţat de la medicii noştri că speranţa nu moare niciodată”, a spus Florentina Denisa Nicoară.

La final, PS Episcop Ilarion a împărţit copilaşilor pungi cu icoane, cărţi de rugăciuni, dulciuri, sucuri şi alte daruri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Jos laba de pe copii

Acum 7 ani

aveti voie sa postati p[oze cu minori???? mai ales cu unii aflati in situatii dificile??
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

de la episcop, rugaciuni,pungi cu icoane si dulciuri pentru copiii de la Psihiatrie? in ce secol traim..
Raspunde

Sandu

Acum 7 ani

poate de la episcop s-ar fi potrivit sa primească fenobarbitale și plegomazine, ca sa cadreze mai bine viziunii dvs. despre secolul XXI?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus