X
arta nu are limite semimaraton

“Arta nu are limite”, la Semimaraton 2016

Organizarea unor seri de dans și teatru  în care actorii principali sunt persoane cu dizabilități. Aceasta este ideea proiectului „Arta nu are limite”, înscris de Asociația Diakoniewerk International la Semimaraton 2016, din 28 mai.

Prin proiect inițiatorii doresc să reflecte ambiția persoanele implicate de a-și depăși limitele și de a le arăta că își doresc să fie alături de ei.

“Un spectacol plin de emoţie, presărăt cu multe ore de repetiţii în care se reflectă ambiţia persoanelor implicate de a-şi valorifica potențialul şi dorinţa de a demonstra că imposibilul devine posibil. Până în acest moment am strâns 20% din bugetul propus şi cu susţinerea ta ajungem la sosire cu mai mult spor”, spun reprezentanții asociației.

Pentru a susține proiectul trebuie să vă înscrieți ca alergători pentru  „Arta nu are limite”, iar apoi să încercați să atrageți cât mai mulți susținători care vor dona diverse sume către cauza pentru care veți alerga. Vă puteți înscrie ca alergători accesând pagina http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/ sau susținători ai alergătorilor înscriși pentru proiect aici: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.

Asociatia Diakoniewerk International a fost înființată în 2007, la Sibiu, și este concepută ca un for în vederea creării unui sistem particular de ocrotire şi reabilitare a persoanelor cu dizabilităţi.  Organizația are trei centre unde activează: Sibiu, Tarnaveni si Sebes, Jud.Alba.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact