X
pod cibin lucrari _ de pe facebook InfoTrafic

Trafic îngreunat la Piaţa Cibin. Se lucrează la podul nou

Circulaţia pe strada Râului, mai ales în zona pieţei Cibin, a fost îngreunată astăzi. Cozile de maşini s-au întins până după sediul fabricii Mondex.

Traficul a fost îngreunat în principal din cauza lucrărilor care se efectuează la podul nou peste Cibin. Un sens de mers este restricţionat de muncitori. “Sunt în derulare lucrări de vopsitorie, respectiv marcaje rutiere şi vopsirea elementelor metalice”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, podul a fost inaugurat, astfel încât circulaţia să se fluidizeze, însă contractul nu a fost realizat în proporţie de 100%. Au rămas de făcut, de anul trecut, lucrări la malurile Cibinului şi la aleile pietonale de sub pod. Termenul de finalizare a contractului este finalul lunii aprilie.

Foto: Facebook – InfoTraficSibiu, Andrei Suciu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iulia

  Da cand vrei mai desteptule sa vopseasca? Dimineata la 0 grade pe carosabil umed sau noaptea pe intuneric?
  Vai ce drama, a stat sibianul 10 minute in trafic.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Odin

   Lasă păpușică, ca nu în toate diminețile sunt 0 grade și nu plouă. Și pentru cazuri de noapte există soluții de iluminat. A mai evoluat și tehnica dar nu trebuie să-ți bați tu capul cu așa ceva!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Revolutionarul

  Tembela mai esti Iulia. Pai in Cluj, inca de acum 17 ani, noaptea se reparau gropile si se marca drumul; ei au auzit de reflectoare. La Sibiu, hotiile fostului Primar impreuna cu DPC, au facut de-am ramas mult in urma fata de lumea civilizata. Noi toti oamenii trebuie sa protestam impotriva acestor deraiaje ale Primariei. Cand mai vedem asa ceva in oras, ar trebui sa claxonam continuu.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  008

  Prostanilor, fătuca are dreptate nu fiți tâmpiți.
  Ăia trebuie să predea mâine lucrarea. Noaptea sunt 0 grade și zilele trecute a tot plouat. Ieri și azi se putea marca ca să reziste.
  Nu vă mai c..ti atât pe voi. Nu a fost nici o aglomerație, maxim 5 minute în trafic. Păi mergeți acolo vara într-o zi de duminică și este dublu traficul.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @@@

  Sa fim seriosi, au fost si perioade in care se putea lucra, din 1 Ianuarie pana acum….tocmai acum si-au gasit, in traficul de sarbatoare. Pana acum banuim ca au avut concediu. Cu asa competenta si interes, ma intreb cat o sa reziste podul, ca un secol ca precedentul clar nu.
  Actualmente se construieste prost, pentru a inlocui, deci a produce, in trecut construiau sa reziste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact