X
10340148_729729790406508_6925004581417998782_n

Festivalul Grădinilor revine în centrul orașului

Piața Mare din Sibiu se transformă pentru patru zile, 5-8 mai, într-o imensă grădină în care florile vor fi în centrul atenției. Festivalul Gradinilor a ajuns la cea de-a cincea ediție și va aduce la Sibiu cei mai importanți producători de flori, mobilier de grădină, arhitecți, dar și peisagiști.

30 de expozanți din 10 județe îi vor aștepta pe sibieni cu zeci de soiuri de flori, iar noutatea din acest an constă în faptul că vor avea loc workshopuri și demonstrații practice din domeniul peisagistic realizate de profesioniști. Vor avea loc demonstrații practice susținute de către producători și specialiști din domeniu, pe teme legate de cultivarea și întreținerea florilor, a spațiilor verzi, dar și amenajarea grădinilor. Astfel, pasionații de flori și grădinărit vor avea acces direct la informații și tehnici privind grădinile și amenajările exterioare.

În cadrul festivalului va avea loc și un atelier de creație și expoziție de desene pentru copii, „Grădina Eco friendly”. „Vom aborda proiectul din perspective educaționale, promovând curentul «green». Proiectul este dedicat publicului larg și, foarte important, se adresează tuturor categoriilor de vârstă”, spun organizatorii.

Festivalul Grădinilor este un eveniment de responsabilizare socială care își propune să pună în evidență rolul spațiului public, al grădinilor și amenajărilor exterioare în dezvoltarea durabilă a orașului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact