Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O sibiancă s-a ales cu dosar penal pentru că a împrumutat mașina unui prieten

O sibiancă s-a ales cu dosar penal pentru că a împrumutat mașina unui prieten

Polițiștii sibieni au oprit ieri pentru verificări, în jurul orei 16:00, un șofer aflat la volanul unui autoturism pe  Bulevardul Mihai Viteazul și au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 30 de ani, care era însoțit de către proprietara mașinii, o sibiancă în vârstă de 26 de ani, care i-a încredințat bărbatului autovehiculul pentru a-l conduce, deși știa că nu deține permis.

”Șoferul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea acest drept, iar proprietara mașinii este și ea cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare a autovehiculului spre a fi pus în circulație unei persoane care nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie”, au comunicat reprezentanții IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus