X
Primaria s-a facut pres pentru blocul lui Domnariu urdea arhitect sef

Primăria s-a făcut preș pentru blocul lui Domnariu. Dar nu și pentru parcul Sub Arini

 Modul în care un colț al Parcului Sub Arini a devenit parcare pentru un bloc ridicat în afara autorizației de construire emisă inițial de Primăria Sibiu dezvăluie un alt mod de lucru al autorităților locale. Unul asemănător celor din Șelimbăr, din perioada anchetată acum de DNA. Arhitectul șef al Sibiului, Ioana Urdea, dă vina pe hărțile cadastrale neactualizate atunci când este întrebată cum de a semnat o autorizație pentru asfaltarea Parcului Sub Arini. Apoi spune că parcarea nu a mai fost recepționată, deși asta nu apare în documente. Cel al cărui nume e trecut ca autor al proiectului nu îl recunoaște, iar funcționarii din Primărie care s-au asigurat că ”totul merge ca uns” nu mai vor să vorbească.

 În urmă cu două săptămâni, Turnul Sfatului publica un prim articol pe tema unei parcări ivite anul trecut peste un colț verde al parcului Sub Arini, pe strada Avrig. Parcarea a fost construită pentru a servi unui bloc cu două scări construit vizavi de Total NSA, firmă deținută de afaceristul Ioan Domnariu. Inițial, reprezentanții Primăriei Sibiu nu au vrut să facă publice documentele care ar trebui să justifice apariția acestei parcări. În urma unei sesizări administrative înaintată primarului interimar Astrid Fodor, unele documente au fost, totuși, făcute publice la solicitarea Turnul Sfatului.

 Convenabil: hărți cadastrale neactualizate

 Deși în planșa cu zonificarea teritoriilor intravilane care face parte din Planul Urbanistic General al Sibiului, terenul pe care a fost construită parcarea este evidențiat ca parte a parcului Sub Arini, reprezentanții Primăriei Sibiu nu au luat în considerare acest aspect. ”Autorizația de construire nr. 23/16.01.2015 a fost emisă și pentru amenajare locuri de parcare asigurate de investitor pe domeniul public, conform art. 33, alin. 2 din HG 525/1996, pe baza planului cadastral de situație, în care nu este menționat că terenul este spațiu verde, parte a parcului Sub Arini”, răspunde în scris Ioana Urdea, arhitectul șef al Sibiului, la întrebările Turnul Sfatului.

Merită reamintit că această autorizație din 2015, vine după o alta, eliberată în 2013 de către Primăria Sibiu, și în baza căreia Ioan Domnariu, prin total NSA, a început să ridice blocul din coasta parcului Sub Arini. Doar că această autorizație nu a fost respectată: Domnariu a construit și peste limitele de înălțime, dar și peste cele care limitează amprenta la sol. În urma acestor nereguli, Poliția locală a aplicat o amendă de 55.000 de lei firmei Total NSA și a cerut intrarea în legalitate. Ceea ce a însemnat nu demolarea spațiilor construite în plus, ci obținerea unei noi autorizații. Iar prin această AC nr. 23/2015, Primăria a autorizat și o parcare pentru mașini. Cea în discuție.

prinscreen pug zona verde

Nimeni a ”desenat” parcarea. Dar au autorizat-o

 Potrivit copiei autorizației de construire 23 din 16 ianuarie 2015, Primăria Sibiu autorizează firma lui Ioan Domnariu pentru ”intrarea legalitate”, dar și pentru asigurarea de locuri de parcare pe domeniul public. ”Terenul va fi amenajat pe cheltuiala investitorului (prin covor asfaltic, dale înierbate și borduri) și va fi dat în folosință publică”, scrie despre parcare în autorizația respectivă. Autorizația a fost emisă pe baza unei documentații tehnice întocmită de arhitectul sibian Teodor Turcu. Contactat de Turnul Sfatului, arhitectul arată că lucrarea sa nu are treabă cu nicio parcare. Cu atât mai puțin cu una pe spațiul verde al parcului Sub Arini. ”Eu v-am arătat proiectul meu, eu am desenat ceea ce s-a executat. Dar parcarea nici nu a fost inclusă în proiectul acela, s-a executat separat, nu aveam cunoștință de aceasta. Eu am desenat un releveu după ceea ce s-a construit. Dacă aș fi propus soluția aceea… dar nici la bloc nu am propus nimic”, declară Teodor Turcu pentru Turnul Sfatului.

schita parcare placa de santier

Două nume tăcute, dar eficiente: Veseli și Băra

Toate documentele (autorizații de construire, procese verbale de recepție, certificate de atestare) care au legătură cu blocul lui Domnariu și parcarea făcută să-i servească acestuia au în comun (pe lângă numele șefilor din Primărie) și numele lui Dan Băra și al lui Bogdan Veseli. Primul a fost delegatul Primăriei care a participat la semnarea proceselor verbale la terminarea lucrărilor și întocmirea altor acte, iar al doilea nume este al șefului Serviciului de autorizare în construcții din cadrul Primăriei Sibiu. De anul trecut, însă, niciunul nu mai lucrează în cadrul Primăriei. Și nici nu au dorit să explice pentru Turnul Sfatului cum de, în baza unei autorizații redactată pe 16 ianuarie 2015 și ridicată de Domnariu pe 22 ianuarie, s-au și prezentat pe 29 ianuarie să semneze recepția lucrărilor. O zi mai târziu, pe 30 ianuarie, Ioan Domnariu a primit sub semnătura acelorași Dan Băra și Bogdan Veseli și certificatul de atestare, necesar înscrierii construcțiilor în cartea funciară. Dan Băra lucrează acum la o firmă privată (potrivit informațiilor de pe pagina sa de Facebook), iar Veseli lucrează ca arhitect.

Modul de lucru descris mai sus este unul extrem de rapid, având în vedere că, în ultimul timp, chiar și pentru eliberarea unei autorizații de schimbare de destinație, reprezentanții Primăriei Sibiu au nevoie chiar de mai mult de patru luni. În articolul trecut, Ioan Domnariu a declarat pentru Turnul Sfatului că el nu știe prea multe detalii, deoarece nu s-a ocupat îndeaproape de proiect.

parcarea lui domnariu_Page_1parcarea lui domnariu_Page_2parcarea lui domnariu_Page_3parcarea lui domnariu_Page_4

parcarea lui domnariu_Page_5

parcarea lui domnariu_Page_6

Contează parcul?

 ”Comisia de recepție, în urma constatărilor făcute, propune: admiterea recepției lucrărilor și notarea în cartea funciară. Comisia de recepție își motivează propunerea făcută prin: respectarea AC nr. 23/16.01.2015 și prin control la fața locului”, scrie în procesul verbal de recepție redactat în prezența lui Dan Băra, reprezentant al Primăriei Sibiu.

Și chiar dacă autorizația de construire în discuție prevede și construirea parcării, procesul verbal întins pe două pagini nu face nicio referire la aceasta. Și nici nu avea de ce: lucrările de construire a parcării aveau să înceapă abia câteva luni mai târziu, prin tăierea celor câțiva copaci care mărgineau parcul, îndreptarea și asfaltarea terenului.

În urma întrebărilor adresate de Turnul Sfatulului, arhitectul șef al Sibiului, Ioana Urdea, susține altceva. ”Procesul verbal de recepție nu s-a întocmit și pentru parcare. Aceasta nu este recepționată”, susține, în scris, Urdea, deși acest aspect nu este menționat în procesul verbal înregistrat în arhiva administrației locale.

Iar la întrebarea ”are arhitectul șef al Sibiului vreo pârghie sau intenție de a determina investitorul care a realizat parcarea să readucă terenul la folosința sa inițială?”, Urdea dă un răspuns sec. ”Autorizația de construire nr. 23/16.01.2015 a fost eliberată pentru intrare în legalitate cu amenajarea locurilor de parcare (de către investitor) conform schiței din dosar”. Atât.

bloc parcare domnariu avrigului parc (5)

Cine e Ioan Domnariu?

Născut în 1967 în Tilișca, numele lui Ioan Domnariu a devenit cunoscut în special datorită activităților de transporturi rutiere, executate prin intermediul Total NSA. Firma a fost ”conectată” la multe lucrări publice, în special cele de drumuri și autostrăzi. Total NSA a fost una din principalele firme private cu care SC Drumuri și Prestări Construcții SA (societatea Consiliului Local Sibiu) a avut contracte pe perioada în care a administrat străzile municipiului Sibiu. În ultimii ani, Ioan Domnariu a intrat și în afaceri cu proiecte imobiliare.

parcare bloc domnariu parc avrigului 2012 vs 2016

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

49 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  hmm

  si pana la urma ramane parcarea acolo, chiar daca nu e receptionata? sau firma total nsa trebuie sa aduce terenul la starea initiala?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Nimic nu e intamplator. Credeti ca e intamplatoare neactualizarea hartilor zonei? Credeti ca intradevar institutiile abilitate sunt doar pline de oameni incapabili si ca smecherii doar au profitat de lipsa lor de profesionalism? Mai ganditi-va. Aceste manevre au fost orchestrate de la un nivel inalt din primarie si nimic nu a fost lasat la voia intamplarii desi pe alocuri asa pare. Cei care au acum de castigat din aceste situatii au cotizat in prealabil catre coruptii din varful institutiilor implicate. Chiar credeti ca ar fi riscat cineva sa incalce autorizatii de constructie si sa investeasca milioane daca ar fi existat pericolul demolarii? Nu. Toate posibilele riscuri au fost atent cantarite si eliminate inainte de a incepe investitia si incalcarile de lege. “Mutii” din primarie tac pentru ca stiu ca cea mai buna aparare acum este tacerea si ascunsul dupa hartii masluite si scuze gen “neactualizare”, scuze tot de ei construite

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   MIP

   SPECIALISTI IN MINCIUNI SI SMECHERII SUNT CEI CARE SE FAC CA LUCREAZA PE BANII POPORULUI/PROSTILOR….asa este toate sunt bine cantarile in ale excrocheriilor crupate infractional…….

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Elena

  Scuzele dau dovada de lasitate si slaba pregatire, doar solutiile ar putea sa evidentieze cat de responsabili si pregatiti sunt toti cei raspunzatori de situatie.
  Felicitari echipei redactionale pentru informatiile transparente!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Brian Loman

  Sincer să fiu nu stiu de unde atâta tevatură. Pe cineva o fi supărat Domnariu. Am trecut pe acolo și înainte și după. Nu văd sincer cu ce deranjează parcarea. Spre parc are zid din piatră, chiar aranjează zona. În schimb aleea primăriei este plină de noroi.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   @Low man

   Inseamna ca fie n-ai citit articolele, fie nici tu nu dai doi bani pe legile tarii in care traiesti si consideri ca abuzurile unor baroni sunt acceptabile. Iti meriti tara in care traiesti

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Varu Sandel

  Bogdan Veseli a lucrat inainte ca arhitect la Primaria Selimbar, apoi s-a transferat la Sibiu… deci are experienta la falsuri si smenuri – vezi raportul DNA de la Selimbar unde si el a fost prins cu semnaturile… Domnariu a stiut unde sa dea mita sa se rezolve treaba, evident.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ...

   Toate cladirile construite abuziv in orasul asta din ’90 incoace au fost protejate de o lege misterioasa anti demolare. Exact reteta din cazul acesta a fost aplicata la multe cladiri. Eu inca nu am auzit de vreo demolare si sunt convins ca atata timp cat stau aceiasi oameni corupti in functii nu voi auzi asa ceva…

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Popovici

  La urbanism nu merge fara spagari, daca incerci sa scoti o autorizatie si dai de Ioana Urdea e clar ca poate dura ani de zile,….deci ca tot romanul incerci sa sari capetenia (Ioana Urdea), cea mai incompetenta persoana din Primaria Sibiu!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Logic

   Cu alte cuvinte : ca să – ţi ” treacă priectul ” o şuntezi pe Urdea şi şpăguieşti un subaltern – pentru că proiectul nu e în regulă !

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   MARIA

   TI DAU DREPTATE , NU EXISTA PERSOANA MAI PROASTA IN PRIMARIE , INSA TREBUIE SA RECUNOASTEM CA NICI CEI CARE O SUSTIN NU SUNT DEPARTE ….CINE SE ASEMANA SE ADUNA… PACAT
   IAR PENTRU VOI DE LA ZIAR AR TREBUI SA FACETI MAI MULT DE ATAT ..SA ADUCETI INPRIM PLAN TELEVIZAT MIZERIILE DIN PRIMARIA SIBIU ..SA VADA TOATA TARA MOSTENIREA SASULUI

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Camarad

  @Traian
  Felicitari pentru ancheta ! Poate se simte si doamna Urdea si pleaca intr-un loc unde adevarata valoare profesionala ii va fi recunoscuta … !

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  pai e “cunoscut” si pentru ca-I proprietarul benzinarillor EuroOil … si putin cercetat penal pe tema asta. Mai are si hotelul Am Ring, etc etc

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  Cu tot respectul, faptele prezentate nu au legatura cu actualizarea sau neactualizarea hartilor cadastrale. La autorizatia de construire se vine cu ridicare topografica Stereo 70 vizata de OCPI Sibiu. Si in plus de asta, autorizatia trebuie sa respecte prevederile unei documentatii de urbanism aprobate (PUZ sau PUD) conform Legii 50 din 1991, republicata si actualizata, care trebuie ceruta prin CU si prin avizul de oportunitate se specifica clar modalitatea de derogare de la prevederile PUG-ului aprobat si in vigoare.
  Pe langa faptul ca sibienii reclama spagaria din Primaria Sibiu si respectiv Directia de Urbanism, mai vorbim aici si de incalcarea legilor directe si conexe urbanismului si realizarii constructiilor.
  Deci, ……despre ce vorbim?

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Victor

  la intrebarea: de ce mie imi interzice sa fac legal ceea ce altilor le permite sa faca ilegal la doi pasi de mine raspunsul lui Urdea a fost naucitor: nu e treaba mea ce fac altii, sa nu ma amestec. Dna Fodor nu o va da jos ptr ca e onul de casa a lui Iohanis. In rest, numai bine.

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @ victo

  Pai ametita de arhitect sef,habarnare, parca este specialista in monumente istorice,si pe centru ne cade istoria in cap,iar spagarul de arhitect sef de la cons jud.nu vede nu aude, nimeni de acolo nu indrazneste sa zica ceva de porcariile care se fac in primaria Sibiu,PRIMARI MEA.

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Brian Loman

  Bine ca va sesizati doar acum cand a fost asfaltata o rapa. De ce nu ati sarit in sus cand polisano a construit spital privat in curtea spitalului de stat, deci pe terenul statului, cand cladirea de langa raiffeisen astupa complet cinema arta sau cand intre blocuri rasar biserici hidoase. Nu aplicam aceeasi masura pentru toata lumea? Hai sa demolam toate constructiile aiurea din Sibiu. Asa ar fi corect.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ...

   Eu ma bucur ca totusi oamenii au inceput sa puna intrebarile incomode si sa scoata la lumina mizerabilii. Poate de data asta va intra pe fir si DNA-ul sa urmareasca traseul spagii. Pot face investigatii in felul in care s-au aprobat sau au “intrat in legalitate” multe cladiri in orasul asta. E suficient sa arunci o privire in jur si vei da de una.

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei Soroaga

  Felicitari pentru investigatie si pentru articol!
  O sugestie as avea: sa adaugati documente din care care sa reiasa acele acuzatii. Unele le-ati mentionat, dar cred ca este important sa fie si adaugate articolului pentru credibilitate (autorizatii, schite, extras din PUG pentru zona respectiva).

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  LaFlemme

  Ioana Urdea are probleme si cu blocul de 10 etaje construit intre blocuri cu 4 etaje de langa Cedonia. Urdea, impreuna cu unii reprezentanti ai primariei Sibiu (ghici cine?!) a luat, banuiesc, o mica spaga de la Carabulea. Chestia ca astfel de “matrapalzacuri” vor mai continua sub conducere senila a doamnei Fodor.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Cercetător

   Măi flăcăruie , vezi că autorizaţia pt blocul cu pricina are altă semnătură decât a lui Urdea ( dr cu un doctorat susţinut la Institutul de Arhitectură I. Mincu ,nu locco ! )

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cristian Dancila

  Atentie! Doamna arhitect sef – Urdea are nevoie de o schimbare rapida – imediata din aceasta functie in care este depasita si incompetenta. Nu aude si nu vede nimeni? Doamna Urdea nu te simti in plus pe acolo pe unde te faci ca lucrezi? Pleaca singura pana nu ve fi fortata intr-un fel sau altul sa demisionezi. Este mai onorabil.

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Darth Vax

  Si cu edificiile din Piata Prahova cum ramane? S-a masacrat o oaza de verdeata pt a se inghesui blocuri cu 5 etaje intr-un cartier de case. Oare cine a fost constructorul si cine a aprobat proiectul? :-)

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @ Darth Vax

  Ai uitat de biserica ridicata mai inainte de blocuri. Adica aia o suporti in cartierul de case si locuintele oamenilor nu ?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   deh

   Zona cu pricina ar trebui declarata zona calamitata urbanistic si ar trebui sa se faca pelerinaje de pe la facultatile de arhitectura ca sa vada studentii exemple de “asa nu”

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  unu care stie

  Daca vreti sa vedeti cum arata incompetenta, indolenta si bataia de joc a cetatenilor, e suficient sa va uitati la poza care insoteste acest articol.
  Veseli si Bara , au plecat deodata din primarie ,”fortati” sa-si dea demisia pentru a nu fi dati pe mana organelor competente. Cu alte cuvinte, plecati si o sa ramanem in acest stadiu. Asta nu se numeste favorizarea infractorului ?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   deh

   nu vad nici o problema in a-i judeca retroactiv pentru “activitatea” dinainte de demisie. Iar in ce-i priveste pe ceilalti semnatari si ei ar trebui sa-si primeasca partea lor. Cand s-au impartit banii de la Domnariu au primit fiecare cat a cerut, acum sa primeasca (ani) fiecare dupa cat a abuzat de functie.

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  MENOPAUZA TOTALA IN PRIMARIA SIBIU……PARDON PRIMARIA FDGR….SI NU DOAR DIN CAUZA VARSTEI ….CI SI A INCOMPETENTEI SI LIPSEI DE ACTIUNE….VOTATI MAI DEPARTE FDGR SAU PNL….E ACELASI RAHAT:

 28. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 29. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 30. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Am si eu o intrebare: Oare nu se sesizeaza nimeni in aceste cazuri? Sunt sigur ca foarte multe persoane au avut probleme in relatia cu dep. de Urbanism din Sibiu si mai ales cu doamna Urdea, inclusiv eu. Ma intreb unde putem sa facem cateva plangeri sau macar sesizari deoarece se pare ca noi, oamenii de rand, suntem priviti ca cei mai mari infractori care vrem sa distrugem imaginea orasului.

 31. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 32. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Luca

  Cine nu respecta autorizatia de construire , ar trebui sa fie amendat si obligat sa demoleze si sa respecte proiectul ! Nu sa refaca proiectul ! Sa refaca constructia conform proiectului !!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 33. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  petra stein

  …un arhitect care afirma ca ” sistemele de colectare si evacuare a apelor meteorice ” ( jgheaburile si burlanele), sunt o “gaselnita”…spune totul despre cultura tehnica a d-nei arhitect sef URDEA…. Am ramas cu un gust amar si cu impresia ca cei de la URBANISM sunt pusi acolo sa “apere” interesele infractorilor, a celor care incalca legea si nu ale cetatenilor onesti ai acestuio oras!

 34. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cetatean

  Ce bine ca nimeni nu a comentat de scheletul constructiei abandonata care zacea de ani acolo si balariile dinaintea parcarii care stricau imaginea parcului. Dar asa e, cand jurnalistii gasesc un subiect ca acesta, oamenii abia asteapta sa critice…..

 35. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  andreea

  Bine ca de constructile bisericii nu se leaga nimeni.mai ales ca monumentul istoric de pe victoriei sta sa cada si e plin de gunoaie si s-a facut constructie noua langa. Aici au amenajat parcarea macar si e cu folos.nu e vorba de tot parcul

 36. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Beni

  Poate-poate o “agață” DNA pe doamna Udrea, cred ca e singurul mod de a scăpa de cea mai incompetenta persoană care a lucrat vreodată în primărie. Oricum va dura ani de zile să facă cineva ordine la departamentul urbanism, după dezastrul lăsat.

 37. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu

  CINE O TINE IN FUNCTIE PE urdea????????…..***** AIA TREBUIE DATA JOS DIN FUNCTIE!!!!!!!!!!….CHIAR NU VEDE SI NU AUDE NIMENI TOATE NEMULTUMIRILE CETATENILOR, IN CEEA CE O PRIVESTE PE urdea??????????…..NU STIE SA LEGE DOUA PROPOZITII!!!!!!!…..NU STIE SA CITEASCA UN CF!!!!!!!!!…..O ***** SI O *****!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Anchete
 • Contact