Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

LSS Voinţa Sibiu este matematic noua campioană la juniori. “Alb-verzii” au marcat peste 100 de goluri

LSS Voinţa Sibiu este matematic noua campioană la juniori. “Alb-verzii” au marcat peste 100 de goluri

Juniorii formaţiei de Liga a IV-a LSS Voinţa Sibiu au câştigat campionatul, cu trei etape înainte de final, după victoria cu 9-1 în faţa celor de la Păltiniş Răşinari.

Pe locul secund se află CSS Șoimii Sibiu, la 9 puncte distanţă, însă chiar dacă ar reuşi să câştige tot  până la final şi LSS-ul să piardă toate meciurile tot n-ar reuşi să iasă campioană. În meciurile directe, LSS Voinţa Sibiu este în avantaj.

Juniorii Voinţei au o linie de clasament perfectă, 17-0-0, şi un golaveraj cu 107 goluri marcate şi 27 primite.

0000

Echipa pregătită Cotoară va întâlni, cel mai probabil în luna iunie, într-un meci de calificare tur-retur o formaţie dintr-un județ vecin, iar dacă va câştiga dubla va reprezenta Sibiul într-un turneu final format din 4 echipe pe regiune.

Este pentru prima dată când juniorii ”alb-verzi” câştigă acest trofeu. Anul precedent echipa s-a clasat pe 5 iar în urmă cu doi ani, aceeași juniori au obținut medaliile de argint.

foto: sbsport.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Sile

Acum 7 ani

Felicitari! Tare ca i-ati facut pe aia de la scoala sportiva si Hermannstadt!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus