Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ultimele zile de înscrieri pentru alergători la Semimaraton Sibiu

Ultimele zile de înscrieri pentru alergători la Semimaraton Sibiu

Perioada de înscriere la cea de-a cincea ediție a Semimaratonului Sibiului se apropie de sfârșit. Au mai rămas șase zile în care sibienii se pot înscrie ca alergători pentru una dintre cele 21 de cauze. Vor fi considerați înregistrați doar cei care achită taxa de participare până cel târziu la data de 16 mai, ora 24.

“Până acum, șase dintre cele 21 de cauze și-au atins obiectivul de strângere de fonduri datorită implicării colective. Celelalte au încă nevoie de noi toți pentru a le ajuta să aducă la viață proiectele asumate”, anunță organizatorii.
Cei care doresc să participe se pot înscrie la următoarele curse: Semimaraton Takata – 21 km (90 lei), Crosul Visma – 5 km (45 lei), Ștafeta 2×10 km (60 lei), Ștafeta 4×5 km (45 lei), Cursele copiilor Prolanguage (15 lei- indiferent de cursă). Înscrierile se fac exclusiv online pe site-ul Semimaratonului, iar plata taxelor de participare, respectiv donațiile, se pot face atât online, cât și prin virament bancar.Sibiul va alearga pentru schimbare în 28 mai.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus