Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Polisano a vândut 73 de farmacii Rețeta către Sensiblu

Polisano a vândut 73 de farmacii Rețeta către Sensiblu

Grupul Polisano a vândut 73 de farmacii Reţeta, din cele puțin peste o sută câte avea, către reţeaua Sensiblu, într-o “tranzacţie de 2 cifre”, pentru a obţine lichidităţicare să susţină activitatea de distribuţie din grup.

Remus Borza, cel care conduce grupul Polisano din Sibiu, a confirmat tranzacţia, menţionând că valoarea ei este de 2 cifre, “până în 20 de milioane de euro“, conform Ziarului Financiar. El spune că se vând 73 de farmacii din cele 103.

Reţeaua de farmacii Sensiblu, parte a grupului A&D Pharma, este pe locul 2 pe piaţa românească după reţeaua Catena, parte a grupului Fildas, deţinut de Anca Vlad.

În 2014, Polisano avea 65 de farmacii sub marca Reţeta, numele acestora fiind schimbat în Polisano. De asemenea, compania a extins numărul de produse disponibile în unităţile proprii, de la circa 18.000 în ianuarie la 23.000.

“Reţeaua de farmacii Polisano urmează să ajungă la 200 de unităţi în decembrie 2016 şi la 300 de unităţi în 2018”, se arată într-un comunicat al companiei, remis în toamna anului trecut.
Grupul de firme Polisano are activităţi în producţia şi distribuţia de medicamente şi servicii medicale integrate prestate prin reţeaua proprie de clinici şi spitale, având în 2014 o cifră de afaceri de aproape 380 milioane euro şi circa 2.000 salariaţi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

...

Acum 7 ani

Doua cifre si restu' litere. :D
Raspunde

ssstt

Acum 7 ani

Restul e tacere. Borza o sa faca ce stie sa faca. Fam. Vonica va fi inlaturata treptat de tot si cine stie ce se va intampla peste 2-3 ani cu marca "Polisano"
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

tic tac....fabrica....tic tac....clinica....
Raspunde

hai-hui

Acum 7 ani

tic-tac... firma de distributie...
Raspunde

gigi contra

Acum 7 ani

N-am auzit lucruri bune despre acest domn. Cine e de fapt?
Raspunde

Borza/ Remus Borza

Acum 7 ani

@gigi contra. Un domn, caruia nu-i pasa decat de bani si pupat mana master-ului mason.. N-are familie, n-are copii! Uita ca in mormant, n-o sa ia cu el decat o pereche de chiloti, o pereche de pantofi si un costum!
Raspunde

My name is Vonica/ Doctor Vonica

Acum 7 ani

Prietenul meu Tariceanu, m-a tradat pentru doi arginti. Eu n-am vrut sa-i dau, El ii vroia pentru "prosperitatea" Partidului. condus de viitorul Presedinte Ponta. Mi-au incarcerat sotia, mi-au amenintat cu moatea fata, Am fost nevoit sa-mi salvez fata si sotia! Trebuia sa le cedez afacerea de familie. Am luptat pana cand mi-a fost amenintata fata! Am si eu pacatele mele. Dar sunt mult mai mici decat ale lor! Actiunile prietenului meu Tariceanu am inteles ca s-au transferat prietenului lui :Ponta. Care a trimis Buldogul Borza sa recupereze marea pierdere a Partidului. Acum Vampirul suge si ce a mai ramas din familia mea! S-a ales praful de Polisano! Dar vine vampirul la mine! Il astept. Si pe el si pe prietenul meu Tariceanu cu logodnica lui: Ponta! Va astept!!!! ceaunul e incins! Smoala e fierbinte! Numai buna de baie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus