Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Sӑ înceapӑ pedalarea la “Criteriul Primӑverii”

Sӑ înceapӑ pedalarea la “Criteriul Primӑverii”

Ediţia a patra a întrecerii cicliste rutiere de masă “Criteriul Primăverii” va avea loc sâmbӑtӑ, 14 mai 2016.

Competiţia organizatӑ de Pro Cycling Avrig se va desfășura pe un traseu care măsoară 18 km, după cum urmează: Dumbrava Sibiului (zona hotel Hilton) — DJ 106 A (spre Rășinari) — Rășinari — DJ 106 D — Mănăstirea Rășinari — Poplaca — DJ 106 R — Sibiu — SOSIRE (Inspectoratul Județean de Jandarmi — Calea Poplăcii), potrivit unui comunicat remis agerpres.

Competiția este accesibilă tuturor categoriilor socio-profesionale de cetățeni doritori, care au împlinit vârsta de 14 ani. Se estimează o participare de peste 300 concurenți în limitele categoriilor de vârstă 14 — 17 ani (vârstă școlară), 18 — 35 ani și peste 35 ani, feminin și masculin.

Înscrierile doritorilor se desfășoară deja: on-line, accesând siteul www.bikeromania.ro sau la Magazinul de biciclete ACTION Sport, din Calea Dumbrăvii nr. 89 și vor continua inclusiv în ziua competiției la Sala TRANSILVANIA, între orele 8 — 9,30. Nu se percepe taxă de participare. Concurenții trebuie să dispună de biciclete corespunzătoare tehnic, de echipament adecvat și OBLIGATORIU, cască de protecție.

Startul festiv va fi dat în 14 Mai, ora 10,00 din parcarea Sălii TRANSILVANIA, iar startul tehnic la ora 10,30 în Dumbrava Sibiului (zona hotelului Hilton).

Primii 300 de cicliști sosiți vor primi diplome de participare și un tricou inscripționat cu logourile competiției ale partenerilor și ale sponsorilor. Câștigătorilor le vor fi oferite cupe și diplome, iar ocupanților locului I la fiecare categorie de concurs, tricouri de ciclism speciale produse de cunoscutul producător european de echipament sportiv Ballan Sportswear din Sibiu. Prin tragere la sorți 10 dintre participanții înregistrați la competiție și prezenți la festivitatea de premiere, vor beneficia de asemenea de tricouri de ciclism similare cu ale câștigătorilor.

Pentru bună desfășurare a competiției și pentru evitarea accidentării concurenților, circulația tuturor categoriilor de vehicule va fi oprită în intervalele orare 10,30 — 11,00 pe sectorul Dumbravă (Hilton) — Rășinari (podul peste pârâul Șteaza, către Poplaca) și 10,45 — 12,00 pe sectorul DJ 106 D (Rășinari — Poplaca) și Sibiu Calea Poplăcii (de la str. Ludoș) — DJ 106 R — Poplaca (zona școlii).

Festivitatea de premiere va avea loc în parcarea Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu.

“Nădăjduind că veți răspunde acestei invitații la mișcare pentru sănătate, vă așteptăm în 14 Mai, în număr cât mai mare”, a conchis Nicolae Ivan, coordonator programme sportive.

Competiția este organizată de Clubul Sportiv Pro Cycling Avrig, în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu, cu sprijinul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Sibiu, al Inspectoratului Județean de Poliție — Serviciul Circulație, al Inspectoratului Județean de Jandarmi, al Serviciului Județean de Ambulanță și al Inspectoratului Școlar Județean.

foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus