Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ultimul meci din campionat duce la Sighișoara. HC Sibiu are nevoie de o victorie pentru a spera sӑ termine sezonul în primele opt

Ultimul meci din campionat duce la Sighișoara. HC Sibiu are nevoie de o victorie pentru a spera sӑ termine sezonul în primele opt

HC Sibiu disputӑ ultimul meci din campionat în deplasarea de la Sighișoara, unde va întâlni echipa localӑ HCM.

Înaintea confruntӑrii, sibienii se aflӑ pe poziţia a 9-a în seria B din Divizia A, în timp ce sighișorenii sunt clasaţi pe locul al 7-lea. Cu o victorie, trupa lui Matei Damian și Ștefan Nicolae ar putea încheia sezonul pe poziţia a 8-a, însӑ cu condiţia ca CSU CNOT Brașov sӑ nu câștige în faţa celor de la CS Universitatea Cluj.

“La Sighişoara se anunţă un joc dificil, cu o echipӑ care pe teren propriu joacă foarte bine și care aleargă foarte mult. Dar o să încercăm să facem tot posibilul să luăm puncte şi de acolo. A fost un sezon cu echipe foarte echilibrate valoric, rezultate surprinzătoare și cu victorii sau înfrângeri la limitӑ. Au fost puţine meciuri cu o echipӑ favorită certă înainte de joc, aşa că la Sighişoara se poate întâmplă orice, în această ultima etapă”, a declarat Matei Damian, antrenorul sibienilor, pentru HC Sibiu.

Partida dintre HCM Sighișoara și HC Sibiu va avea loc duminicӑ, 22 mai 2916, de la ora 18:00, în Sala “Radu Voina” din Sighișoara.

foto: Facebook HC Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus