Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FOTO VIDEO Mașină în flăcări în parcare. Pe Dorului

FOTO VIDEO Mașină în flăcări în parcare. Pe Dorului

ACTUALIZARE ora 21:52

Numerele de înmatriculare ale mașinilor distruse în incendiu sunt VL 92 SAM, un Ford Focus, și SB 62 GIA. Autoturismul cu numere de Vâlcea nu are asigurare RCA valabilă, în timp ce la cel înmatriculat în Sibiu există o asigurare valabilă până la sfârșitul anului.

 

ACTUALIZARE ora 21.35

Incendiul s-a extins și la o mașină aflată în parcare. Automobilul care a luat foc inițial are număr de înmatriculare din județul Vâlcea

incendiu dorului 2

Un echipaj de pompieri a intervenit în această seară pentru lichidarea unui incendiu produs într-o parcare pe strada Dorului.  Mașina care a luat foc se afla parcată și încă nu se cunosc motivele incendiului. Un martor al incidentului ne-a trimis mai multe fotografii în care se vede că în apropierea autoturismului parcat se aflau și alte autovehicule, existând riscul ca pagubele să fie și mai mari.

Vom reveni cu amănunte

https://youtu.be/gTknH0JmV6Q

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

J.C.

Acum 7 ani

Ce un piroman amator..... trbuia sa aiba griga sa nu ia foc si masina cu numar de Sibiu.
Raspunde

VL-69-BMW

Acum 7 ani

Aprob
Raspunde

pisi rau

Acum 7 ani

LOL !
Raspunde

SB10NUT

Acum 7 ani

Este o rafuiala intre "hecharii valceni".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus