Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dragnea la Sibiu: Aveți o sută de străzi de pământ, eu nu vreau așa ceva în România!

Dragnea la Sibiu: Aveți o sută de străzi de pământ, eu nu vreau așa ceva în România!

Președintele PSD Sibiu, Liviu Dragnea, a declarat astăzi la Sibiu, la un miting electoral organizat de social-democrați la Sala Thalia că în ciuda argumentelor din campania prezidențială a celor care-l susțineau pe Iohannis, el nu vrea ca România să preia modelul administrației de aici. ”Îmi aduc aminte în timpul anului prezidențial că se vorbea că trebuie să fie votat Klaus Iohannis președinte, ca să facă din toată țara ce-i în municipiul Sibiu. Eu vă spun că nu vreau. În Sibiu, din câte știu, mai sunt o sută de străzi de pământ. Eu nu vreau așa ceva în România. Eu am conceput un program de dezvoltare locală, de investiții publice care acum, în peste 3000 de șantiere, se lucrează din plin și viața comunităților respective se schimbă radical. Sunt multe localități rurale din România, enorm de multe, care au depășit stadiul alimentărilor cu apă, al canalizărilor cu școala modernizată, piață și acum se pune asfalt pe ulițe. Din acest motiv, eu nu vreau ca modelul de aici  să fie dus în toată țara. Adică ce să facem, în orașele unde sunt străzi asfaltate să dăm asfaltul la o parte și să le facem din pământ? Acesta a fost rezultatul unei manipulări. Profesioniste, recunoaștem. Dar poate că încet, încet, ajutați oamenii să înțeleagă, să aibă acces la informațiile corecte, pentru că marea șansă pe care o avem cu toții, și eu și dumneavoastră, e că reprezentăm un partid care se ține de cuvânt”, a declarat Dragnea, explicând că sibienii sunt cuprinși de o vrajă, ”în adevăratul sens al cuvântului”.

DSC_9830

La evenimentul organizat de social democrați au venit peste 450 de PSD-iști din tot județul. Le-a vorbit în afara liderului Liviu Dragnea, a președintelui organizației, Ioan Cindrea, și a senatorului Viorel Arcaș și cei mai reprezentativi candidați la alegerile locale pentru PSD Sibiu: Ovidiu Sitterli, candidat la Primăria Sibiu, Mihai Macavei, candidat la Primăria Mediaș, Gheorghe Frăticiu, candidat la Primăria Avrig și Maria Greavu,, candidat la Primăria Loamneș.

Cindrea: Vrem o țară ca afară

Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea le-a explicat social-democraților motivul pentru care luptă în campania electorală: vrem o țară ca afară. ”De ce o facem? Aș motiva foarte sugestiv: există un cântec care ne place nouă tuturor, care spune cu durere în suflet: «vrem o țară ca afară». Asta vrem! Vrem să muncim să avem o țară ca afară să demonstrăm că numai așa putem trăi ca afară și acesta este obiectivul nostru pentru următorii patru ani și asta credem că trebuie să spunem fiecărui cetățean din această țară. Vrem o țară ca afară. Nu putem trăi ca afară dacă nu știm. Noi toți cei care ne-am angrenat la această muncă, știm să facem acest lucru și cu sprijinul care va veni din toamnă din partea reprezentanților noștri din guvernul PSD putem realiza această dorință”, a spus Cindrea.

DSC_9870

Arcaș: 45 de candidați noi

Senatorul Viorel Arcaș s-a referit la noile propuneri de candidați cu care va merge în alegerile locale PSD Sibiu. ”Mai avem puțin și nu trebuie să întrerupem munca noastră începută încă din precampanie și să mergem din casă în casă să vorbim cu oamenii. Avem 64 de localități. Avem 45 de candidați noi, dar foarte buni. Sunt oameni care știu să administreze un buget, sunt oameni care știu să găsească soluții, care știu să administreze un program de investiții. Sunt oameni de care avem nevoi, oameni care vor câștiga dacă noi cu toții vom munci în continuare cu multă forță și voință înainte”, a declarat senatorul PSD.

DSC_0089

Liviu Dragnea: Susțin PSD Sibiu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a întărit încă o dată afirmația că de la centru, organizația Sibiu a PSD are cea mai puternică susținere. În plus, i-a lăudat mandatl neîncheiat de președinte al Consiliului Județean al colegului său, Ioan Cindrea. ”Oricâte minciuni sunt aruncate prin presă nu pot acoperi cei 500 de kilometri de drumuri județene realizate sub conducerea colegului Cindrea. Nu pot acoperi modernizarea spitalului, nu pot acoperi căminele culturale realizate în parteneriat cu primăriile, nu pot acoperi toate investițiile pe care le-ați realizat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, nu pot acoperi nici cei care nu au făcut cei care se pricep la vorbe dar care au mințit și au manipulat”, a spus Dragnea, menționând că PSD Sibiu are toată susținerea de la nivel central, în ciuda ”tuturor vocilor care au încercat să inducă altceva”.

DSC_9767

Sitterli: Sibiul are cartiere care arată ca o magherniță

Candidatul PSD pentru Primăria Sibiu, Ovidiu Sitterli a declarat la rândul său că în urma discuțiilor cu cetățenii orașului a ajuns la concluzia că punctul central al campaniei sale electorale trebuie să fie cartierele Sibiului, astfel încât toți sibienii să trăiască în aceleași ”condiții de civilizație”. ”Împreună cu echipa am coborât în stradă și am discutat cu oamenii. Cu mii de oameni. Toți mi-au spus că vor condiții mai bune de viață în județul Sibiu. Contractul nostru social care ca obiect doleanțele sibienilor. Mulți își doresc în cartiere să aibă stradă, să aibă trotuare, locuri de joacă pentru copii zone verzi, locuri de socializare pentru cei în vârstă, iluminat stradal, siguranță. Toate acestea lipsesc. Ați văzut toți cei care ați fost în cartiere că sunt foarte, foarte multe străzi neasfaltate, cu trotuarele rupte. Sibienii trăiesc astăzi mai rău ca la țară. Sunt comune care au condiții de oraș și Sibiul are cartiere care arată ca o magherniță. Cartierele sunt prioritatea noastră. Trebuie să cream condiții mai bune pentru cetățenii Sibiului”, a spus candidatul PSD.

DSC_9910

foto Silvana Armat

DSC_9989 DSC_9981 DSC_9979 DSC_9966 DSC_9956 DSC_9941 DSC_9922 DSC_9920 DSC_9902 DSC_9896 DSC_9873 DSC_9867 DSC_9845 DSC_9843 DSC_9834 DSC_9819 DSC_9816 DSC_9772 DSC_9754 DSC_9748 DSC_9735 DSC_9729 DSC_9726 DSC_9725 DSC_9724 DSC_9722 DSC_9714 DSC_0128 DSC_0110 DSC_0104 DSC_0102 DSC_0077 DSC_0069

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

44 comentarii

Gheo

Acum 7 ani

Vrea mai multe strazi de pamant? :)
Raspunde

?Român din cetate

Acum 7 ani

Bai Dragnea voi la Teleorman aveti inca mii de bude turcesti in fundul curtii si mascarici ca Tonta, condamnatule!
Raspunde

jonyjon

Acum 7 ani

jonyjon catre Dragnea: in PSD aveti sute de condamnati penal (cu tine in frunte, cu Cindrea langa el), eu nu vreau asa ceva la Sibiu.
Raspunde

VL-69-BMW

Acum 7 ani

cam are dreptate Dragnea
Raspunde

Cip

Acum 7 ani

Serios?din cauza cui nu avem o țară ca afară? Tu cu nr tău de Vâlcea de ce ești în Sibiu? Pt ca la tine la Vâlcea dragnea și restul penaliilor n-au făcut nimic pt.oraș......așa că taci dreacu din clanța.....
Raspunde

Alegator

Acum 7 ani

Va vom vota!Cum sa nu va votam?Voi sunteti cei care ati taiat si vandut fabricile si ati lasat oameni pe drumuri,moloz si ruine!Voi ne-ati "modernizat" agricultura insusindu-va ce a fost mai valoros iar acum nu mai suntem in stare sa producem nimic!Voi ne-ati adus gunoaiele Europei pe mesele noastre!Voi ne-ati facut robii altora vanzand paduri, gaz, banci, curent, totul din tara! Voi ne-ati trimis copii servitori in casele altora! PS-Daca nici acum nu-i indepartam pe acesti nenorociti de infractori,ne meritam cu prisosinta soarta;putem fi calcati in picioare ca niste viermi!
Raspunde

Mihai

Acum 7 ani

Vrem sa traim in civilizatie, nu in strazi de pamant!! In 16 ani, au reusit sa asfalteze doar 30% din strazi!! fdgr are nevoie de nica 16 ani ca Sibiul sa se dezvolte!?
Raspunde

cetateanul

Acum 7 ani

Cam cat de inteligenti ne (des) considera Dragnea&Co ? Cred ei ca noi nu am mai circulat prin zone majoritar PSD-iste unde nici vantul nu bate, ce sa mai vorbim de asfaltare si locuri de munca???...eventual de ajutoare sociale si pomeni elecorale! Cum pot avea tupeul sa mai apara pe scena politica dupa cat au furat de la prosti si dupa ce sunt in vizorul justitiei? E trist si revoltator ca astfel de indivizi mai sunt in cadrul partidelor si mai trist ca sunt si sustinatori locali care, in loc sa promoveze restructurarea acestui partid( mare si necesar pe scena politica), le canta in struna!
Raspunde

sibian satul de acesti infractori care au tupeul si nesimtirea sa candideze

Acum 7 ani

Toti ne intrebam cum mai au indrazneala sa apara asemena indivizi condamnati ,infractori dovediti si condamnati,sa vina sa mai candideze ?! Pai simplu .Nu au pic de rusine ,nu conteza pt ei acest fact ca sint condamnati chair cu suspendare ,tot infractor esti ,tot condamnat esti.Merg pe premiza ca prosti s-or gasii destui,destui naivi care sa se ploconeasca la aburelile lor.Acesti PSD-isti sint niste ingrati .Partid de infractori ,condusi de infractori.Dragnea si cu Cindrea sint primii dintre infractori. Infeactorul si condamnatul Dragnea confunda Hermannstadt-ul cu Teleormanul si cu toata prostimea sudista .Nu ne miram ca are indrzneala acest infractor sa vna sa ne spuna de strazi de pamint .Ginditi-va ce era daca acest infractor si pardidul lor de infractori erau acum la guvernare sa fi avut acces la fondri ,ginditi-va ca acum erau pomeni electorale ,mite electorale ,tot ce vrei si ce nu vrei.Domnii infractori condamnati Dragnea si Cinderea sa ne lase cu abureli PSD-iste .S anu se mai dea ei mari democrati .cind Zgonea ia spus corect ca trebuie sa plece de la conducerea partidului ca e infractor dovedit si condamnat,a facut scandal ca nu pleaca ca se destabilizeaza partidul.Cine la aprat pe acest infractor ?Tot acei infractori din PSD. Tavarsci infractor condamnat Dragnea cum se zice la noi in meri la tine in TL si lasa-ne pe noi ca stim sa ne facem noi rinduiala ca la sasi in blidar ,nu avem nevoie de voi.Cindrea! Daca vrei o tara ca afara eu unul nu prea vreau lucru slab de afar asa vina si aici.Daca tot vrei o tara ca afara afla ca afara se pune impozit religios obligatoriu se trage acest impozit.Nu ca nu as fi de acord cu acest impozit .Daca vrei o tara ca afara afla ca afara infractorii condamnati nu merg in politica..aia condamnati cu suspendare se retrag,nu mai au nerusinarea si nesimntirea ca voi ,de a veni cu tupeu sa candideze si sa mai aiba pretentia ca noi Sibienii sa mai si va votam.Sinteni niste nesimtiti.Limba noastra foarte bogata in injuraturi nu este deajuns in a ne exprima cam ce simntim cind va vedem,si nu e de ajuns cit am vrea va injuram.Pt ca nu meritati nimic bun din partea noastra.Infractorilor plecati si nu mai apareti in veac in public!!
Raspunde

sibianca

Acum 7 ani

Poate vrea dl. Dragnea sa asfalteze strazile de pamanit din Sibiu cu firmele lui din Teleorman si cu oamenii pe care a i-a scos din morminte la vot ... Mai lasati-ne cu criticile vostre , oricum Sibiul e occident fata de sudul tarii si nu zic ca este doar meritul FDGR , pentru ca si sibienii sunt totusi oameni gospodari .
Raspunde

alt sibian

Acum 7 ani

oameni gospodari care inca mananca seminte la intrarea in scari, lasa cutiile de beri in putinele garduri vii printre blocuri, le este lene sa duca sacii de gunoi pana la minunatele tomberoane pline de infectii unde zilnic inca stau la coada nigerienii...nu stiu unde traiti dar cu siguranta nu in Sibiu
Raspunde

da

Acum 7 ani

daca e asa cum zice dragnea totusi nu inteleg de ce oltenia nu e o gradina si toti sibienii sa mearga in teleorman si valcea si nu invers. a, am uitat oltul si doljul; :)
Raspunde

ovidiu

Acum 7 ani

Penibili psd-istii ca de obicei. Lapte si miere nu curg in urbele si comunele patronate ani la rand de psd-isti. Din contra pot sa vin cu multe exemple ca sunt cam in paragina. Sibiul si judetul or fost lasate in paragina pana in 2000 de primarii marilor partide. Asa ca mars!
Raspunde

Cititescu

Acum 7 ani

INTREBARI: - Chiar mai sunt 100 de stazi "de pamant" in Sibiu? - Daca in ultimii 8 ani, primarul era din PSD, cate strazi s-ar fi asfaltat? Cati Km de retele de apa, canal, gaz, etc s-ar fi modernizat? - Cat a platit PSD pentru difuzarea pozelor reclama prezentate?
Raspunde

D

Acum 7 ani

Nu stiam de ce s-a stricat vremea in Sibiu. A venit Dragnea in oras. Nici soarele nu vrea sa ii vada mecla. Cindrea vrea o tara ca afara? El si guvernul PSD nu au facut nimic ca sa avem un spital judetean nou ca afara. Cindrea nu a facut nimic pentru dezvoltarea turismului pe valea Hartibaciului prin mocanita, din contra s-a opus, doar nu ne trebuie turism ca afara. Multe zone din judet sunt sarace desi Cindrea promitea parcuri industriale si nu a facut nimic. Sitterli aseamana unele cartiere cu o maghernita ? Acele zone sunt rezultatul nationalizarilor comuniste (=psd-iste) + rezultatul jefuirii Romaniei in anii 90 prin FSN (=PSD) + rezultatul distrugerii invatamantului de FSN+PSD. Cum arata judetul guvernat odinioara de Dragnea ? Locul 1 la saracie, abandon scolar si lipsa infrastructurii (drum, apa, canal). Mergeti la groapa de gunoi a istoriei.
Raspunde

nik

Acum 7 ani

nu mai comentati de dragnea :) vine cu firma lui de casa teldrum si asfalteaza cum trebuie :) BAAA sa zici merci ca nu ti se cere inca pasaportul la Turnul spart pe valea Oltului.
Raspunde

Nicu

Acum 7 ani

Are dreptate penalul de Dragnea,sunt strazi de pamant in Sibiu sub 16 ani de conducere admi.istrativa a FDGR..Slaba administrare mai ales in ultimii 2 ani de cand nu s a mai prea facut multe.Cu parere de rau dar arata. Jalnic o parte din Sibiu.Nu PSD e vinovat de asta,ci sasii din Fdgr care n au facut decat...AVERE.
Raspunde

anonim

Acum 7 ani

suspectez ca esti PSD-ist.Sigur voi faceati mai mult rahat!!! Nici FDGR nu-i bun dar nu va mai ridicati steagul sus ca sunteti jalnici! Am mai spus:Votez pe cei ce nu le-am vazut fata pe firmament pana acum!
Raspunde

M

Acum 7 ani

Președintele PSD - infractor......președintele PSD Sibiu - infractor....... Alți sute de PSD-isti - infractori,dintre care majoritatea sunt in Parlament In dulcele stil comunisto-psd-ist,de fapt nu au venit cu soluții la acele străzi neasfaltate, ci doar au împroșcați cu noroi Uitați-va la proiectele din județ coordonate de PSD de la centru ....autostrada Cunta - Săliște s-a surpat si Tribunalul zace fara geamuri si lucrători de 2 ani Restul sunt petarde venite din partea unor infractori
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Bai jeg prost si penal (Dracnea), zona de unde vii tu, si in general cele dominate de PSD le-ai vazut cum arata? Sibiu din 714 strazi mai are 100 de pamant, cam 1/3 din alea sunt strazi noi, Bucale (culmea, capitala p*lii) din circa 9000 strazi, are circa 3000 de pamant si glod, majoritatea in sudul orasului ! Vezi-ti de zonele de unde vii tu, in care bate vantul ca in Vestul salbatic, in timp ce matale si altii v-ati tras viloaie de milioane de Euro, pe spatele voturilor cumparate de la morti, tigani, saraci si prosti, cu galeti, pix, zahar si faina. Jeguri ordinare ! Cine a adus oare tara in situatia care e acum?!?
Raspunde

Ciprian Nedelcu

Acum 7 ani

PSD este ciuma Romaniei, ca de altfel si valul de sudisti jegosi, flamanzi si lipsiti de caracter si educatie."Banatenii" de vale uita ca cei din Ardeal i-au invatat ce inseamna educatia si randuiala. Dragnea, impreuna cu sleahta lui de pupincuristi, lingai si profitori sa plimbe ursu' in sudul mamii lor de degenerati, impotenti si profitori. Lasa-ti Sibiul curat si fara jegosi cu BMV si fara caracter. Strazi de pamant sunt in Sibiu din cauza mandriei ardelenilor, care au refuzat sa pupe in fund niste jegosi de sudisti pusi pe capatuiala. Mesajul meu este simplu: javre de olteni, luati-va gandul de la Ardeal. Stati in gatu' mamii voastre unde v-ati nascut si lasati-ne in pace.
Raspunde

de la sibiu

Acum 7 ani

Un penal ca dragnea sta langa alt penal ca cindrea. Ce aduntura de corupti si prosti. Cum dzeu i-a adus la Sibiu ? mergeti ma la teleorman la spagaria voastra acolo. Lasati-ne .. va rugam frumos. Sunt licitatii pentru 80 de strazi in sibiu facute de actualii angajati. PEste 2 ani cand sunt gata ce mai ziceti ?
Raspunde

Cisnadian

Acum 7 ani

Daca era un partid romanesc oricare nu s-ar fi asfaltat mai multe strazi. Problema ar fi fost ca aceste strazi ar fi fost asfaltate de mantuiala fara schimbarea canalizarii. Ca la Cisnadie asfalt peste pamant, guri de canal neridicate si asfaltate chiar, stalpi vopsiti inutil in verde si strazi inundate la orice ploaie.
Raspunde

WOLF CIGLINEAN

Acum 7 ani

Pai atunci sper ca nu votezi la locale cu camatarul semianalfabet escroc HUJA!
Raspunde

ra

Acum 7 ani

Psd...pcr...puscarias ordinar. Mai aveti curajul sa reprezentări socitatea coruptilor....
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

PSD= PARTID TOXIC !
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Fac apel la detinatorii de spatii mari (hale) pe una din cele 100 neasfaltate, sa se organizeze acolo data viitoare intrunirea astora, vorba aia: ai grija ce-ti doresti ! Nu au ce cauta in cetate, la Sala Thalia/vechiul Teatru....SPURCATI ISTORIA LOCULUI !
Raspunde

Dan Capitan

Acum 7 ani

Din pacate are dreptate Dragnea. Da, el este un jeg penal, la fel si Cindrea, dar nu cumva zice lucrurilor pe nume? Cei care nu s-au mai plimbat prin tara (Transilvania), n-au de unde sa stie ca sunt destule orase care nu mai au strazi de pamant de cativa ani.
Raspunde

ovidiu

Acum 7 ani

@Dan Capitan: spune repede un oras. Si marele Cluj are probleme la capitolul strazi de pamant. Nu stiu Brasov cum sta, dar alt oras ma indoiesc sa fie 100% asfaltat. Oricum multi uita lucrurile care nu se vad, anume infrastrctura subterana schimbata. Sibiul nu se mai inunda la cea mai zdravana ploaie ca acu 10-15 ani. Economic stam foarte bine si crestem, infrastructura inainteaza, evenimente culturale, sportive, etc. Ar trebui sa fie mai curat dar aici purtam o vina noi cetatenii. Nu pastram curatenia!
Raspunde

:)))

Acum 7 ani

pe cine cred ca mai prostesc gasca asta de infractori? se vede ce treaba a facut dragnea la teleorman, cel mai sarac judet daca nu gresesc...
Raspunde

Nicu

Acum 7 ani

Jalnic arata Sibiul,curios e ca si penalii Psd au vazut asta.Intrebare: Ce e de facut?
Raspunde

...

Acum 7 ani

avem si o autostrada de pamant..marca ponta....a uitat dragnea sa zica
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

!!!
Raspunde

Toto

Acum 7 ani

Mute reactii , multi nervi descărcati dragi cititori, dar străzile sunt neasfaltate si nu e vina lui Dragnea ticalosul pune sare p rană...
Raspunde

Cetateanul

Acum 7 ani

Nu e vina PSD-ului ca banii bugetului statului roman, stransi din taxe si impozite platite de toti romanii, se duc pe pomeni electorale si ajutoare sociale date in judetele cele mai sarace si desigur majoritar PSD-iste in loc sa se investeasca in dezvoltarea tarii prin investitii gen autostrazi ca sa nu mai pomenesc altele...Nu e vina PSD-ului ca judetele in care se colecteaza cele mai mari venituri la bugetul statului, cum e si Sibiul, e printre ultimele atunci cand se face alocarea fondurilor pe judete...d-nule, pe ce lume traiesti???? Ca sa intelegi: munceste un om, da 10 lei lui Dragnea ca taxe, Dragnea ii da 2 lei inapoi sa-si vada omu de casa si apoi vine Dragnea ca de ce nu are strazi asfaltate care ar fi costat 15 lei, ca nu e capabil?
Raspunde

Onu

Acum 7 ani

Serios Domnule Dragnea ? Nu mai vreti strazi de pamant in RO ??? Mergeti in Bucuresti ! Sa vedeti acolo strazi de noroi , nu de pamant ! Cu primar PSD , nenea Oprescu !!! Strazi fara iluminat public, fara trotuare , etc . Oricum psd ul in Sibiu nu prea are sanse - vezi scenele , dupa ce a fost ales Iohannis presedinte , cu sediul psd pazit de mascati .
Raspunde

marius

Acum 7 ani

pai trebuia sa zica si ca Sibiul avea in 1990, 600 de strazi "de pamant" si poate comparam cu teleormanul lui... sa vedem cum stam, e plin de sibieni in teleorman, din cate stiu :)
Raspunde

GRIGORE

Acum 7 ani

Taman dragnea s-a gasit sa vorbeasca de strazile de pamint ba bou psd-ist -condamnatule cu suspendarevoi PRIN TELEORMAN AIA CU BUDA-N FUNDU GRADINII SAU CURTII TU VORBESTI ,N-AI FOST IN STARE SA GESTIONEZI JUD TELEORMAN SA-L FACI PROSPER SI VREI CE ''O TARA CA AFARA '' ASTA VREM TOTI ARDELENII O TARA CA AFARA NUMAI CA FARA VOI PSD-ISTII SI HOARDA DE ''BARONI '' . DAR CULMEA IPOCRIZIEI HARTA BARONILOR PSD SE SUPRAPUNE CU HARTA SARACIEI DIN ROMANIA SIUE IN ACEA ZONA ''FURATA '' DE BARONI LOCUIESC CEI MAI SARACI OAMENI DIN UE SI MAI URLA PSD-II ''VREAU O TARA CA AFARA '' CINE MAI CREDE OARE ACEASTA MAFIE ROSIE?? SI EU VREAU O TARA CA AFARA DAR FARA ; PSD ;PNL ;;PDL;;UDMR ,CA NOI NE PUTEM DESCURCA SI FARA LEPRELE ASTEA CADE 25 DE ANI AM TOT SARACI CA TARA CA CETATENI TOT TIMPUL AM FOST FURATI ,IMINTITI SI ALUNGATI DE ACEASTA CIUMA ROSIE DIN TARA SI INCOMPETENTII SIINCULTII ASTIA VOR O ''TARA CA AFARA '' CU CINE BA DRAGNE-O CU VOI HOTIII SI CONDAMNATII CU SUSPENDARE ???? INTR-O TARA CA AFARA ASEMENEA DOBITOCI PRECUM DRAGNEA AR FII FOST ALUNGATI CU PIETRE BA GUNOIAIE PENALE HOTI ,LEPRE SI TRADATORI DE TARA
Raspunde

Atat

Acum 7 ani

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/In+judetul+Teleorman+doua+drumuri+judetene+de+pamant+sunt+inclus
Raspunde

Eu

Acum 7 ani

in primul rind tov. Dragnea tu si alti prieteni ca tine nu aveti voie nici cu pasaport in ardeal;in al doilea rind sa ai tupeul sa vii in Sibiu si sa te afisezi alaturi de alti pirnaiasi ca tine si sa comentezi de singura zona a Romaniei laudata in lume este culmea nesimtirii.Uitativa ce ati "realizat "voi politicienii lu peste in 26 de ani, .In al treilea rind imi pare rau ca nu am averea ta ca sa pot sa-i platesc pe aia de la ISIS sa va adune pe toti in casa poporului si sa va arunce in aer ,este singura modalitate de a mai scapa Romania de voi.
Raspunde

Anonim

Acum 7 ani

Toti penali PSD,au facut averi colosale in 26 de ani,fără să se gândească la străzile din Romania să nu mai vorbim de calitatea proastă a autostrazilor.Culmea e că totdeauna inaintea alegerilor toți îsi dau seama ce nu au facut alții ,dar ei au fost mereu la carma țării,care cu plagiat,care cu dosare penale,care cu bisnisul si lumea interlopă, care cu minciuni si fraude.Domnu Dragnea anul acesta vor vota morții din cimitire sau îi lăsați să se odihnească? PSD a folosit mereu viclesugurile,în campania electorală,n-a castigat niciodată cinstit alegerile.Se pare că are imunitate parlamentară de la DNA,pentru că in altă țară europeană domnule Dragnea furtul voturilor se pedepsește cu 7 ani de inchisoare.Aveti un frumos patrimoniu parcă ar fi EWING din filmul ,,Dallas ",si toate astea intr-o țară napastuita de sărăcie unde impozitele sînt cele mai mari din Europa.Cînd omul are de hrănit o gură cu o lingură dumneata nesatul ce esti iti hrăneste gura cu 100 de linguri si mai vrei si bomboana din vârful tortului! M-as baga in pămînt de rusine să fiu in locul dvs,nu să mai fac politică in fata unui popor 19000 de cetățeni.
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Tara, Partidul, Ceausescu! Se vede din poze ca se au tare bine Dragnea cu Cindrea! Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti! La puscarie cu voi!
Raspunde

Andrei

Acum 7 ani

Va agitati de pomana! Chiar daca ar fi maine asfaltate, toate strazile din Sibiu, tot in praf si noroi a-ti trai! Asa cum e 'traditia' din stramosi. Voi nu vedeti ca primaria nu curata strazile de praf, cu masina cu perii? Vreo explicatie? Nu. Nici oficiala, nici neoficiala. Iese cineva in strada? Am zis eu bine, cand o ajuns fuhrerul la primarie, si toata lumea il aclama, ca defapt face 'praf in ochi'. Uitati-va cum se arata Sibiul, cu marcaje stradale sterse, de nici nu stii ca au existat, si cu strazi necuratate de praf, de ani de zile, unele probabil niciodata (ma refer la cele cu trafic mediu si redus in special). La ce folos ca pun asfalt pe strazi, daca peste asfalt, troneaza praful? Si la fiecare masina ce trece, se ridica maiastru. O tzara de ipocriti!
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

Propun ca pe toti cei ce locuim in gazde si strazi de paman sa ne ia Cinstea si Drahnea acasa la ei. am auzit ca au muuulti metri patrati de spatii, comerciale, de locuit, terenuri de sport si gradini.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus