Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO – Accident frontal evitat în ultima clipă, pe Valea Oltului

VIDEO – Accident frontal evitat în ultima clipă, pe Valea Oltului

După ce sunt nevoiți să aștepte, uneori chiar și câteva ore din cauza lucrărilor pe Valea Oltului, mulți șoferi calcă exagerat pedala de accelerație în încercarea de a recupera timpul pierdut. Alții sunt pur și simplu inconștienți.

Un șofer a înregistrat cu camera de filmat montată pe bordul mașinii o situație extrem de periculoasă pe Valea Oltului. Un conducător auto, aflat la volanul unei mașini înmatriculate în București, s-a angajat în depășirea unui TIR într-o zonă în care această manevră este interzisă și unde vizibilitatea este foarte slabă.

Rezultatul a fost că șoferul care venea de pe contrasens și care a filmat situația a trebuit să frâneze puternic, până a oprit aproape complet mașina, pentru a evita un accident frontal.

Filmulețul a fost realizat de utilizatorul ”badshtef” și încărcat pe site-ul de profil Trafictube.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Bianca

Acum 7 ani

E plin de idioti din astia de capitala si nu numai pe Valea Oltului care pun in pericol zeci de alte vieti.Circul mereu pe aici si de fiecare data sunt cel putin 5 din astia care se cred super dumnezei......dar sfarsesc armonica.....Pacat ca mai iau si pe altii dupa ei!
Raspunde

florin

Acum 7 ani

Hai sa nu generalizam, daca era de la tine din judet, ce ai mai fi spus stimata internauta? Nu sunt subiectiv, desi asa se pare, desi locuiesc in B. Am batut tara in lung si in lat, soferi inconstienti sunt peste tot.
Raspunde

dan-t

Acum 7 ani

Salbaticii din B ies in evidenta pe unde se duc. Si cand ies din jungla din B tot la fel se comporta ...
Raspunde

florin

Acum 7 ani

Tu esti mai bun de ridici piatra sa o arunci? Ce stii de salbaticii astia din capitala? Suntem noi de vina ca se circula ca dracu? e usor sa critici pe altii.
Raspunde

Olingpia Gafozdea

Acum 7 ani

Mulți dintre idioții si sălbaticii cu numere de B suntem noi " magraonii cu boașe mari si multe" din Sighi ce "ne-am tras mașini bengoase" se moare De ciuda toți amărăștenii!
Raspunde

Stefan

Acum 7 ani

Chiar s-a oprit complet masina :). Eu eram la volan.
Raspunde

LorenaP

Acum 7 ani

E ceva aroape natural pe V Oltului. In ultimii ani am circulat f des si am patit de vreo 3 ori faza asta. Se poate spune ca am noua vieti, ca pisicile :) Cea mai tare faza a fost pe la Proieni cu parapet in dreapta, TIR in stanga si TIR in fata. Am franat amandoi pana ne-am oprit bot in bot. Ne-am redresat dupa ce s-a eliberat banda stimabilului si a revenit la locul lui. Am fost in stare de soc pana la Sibiu... Asta cu nr de B ma distreaza cel mai tare. Pai cine are nr de B?! Toti cei mutati de peste tot din orasele lor in Bucuresti sau toti care locuiesc inca in orasele lor si si-au cumparat masini in leasing :))))
Raspunde

Onu

Acum 7 ani

Daca Politia nu monteaza camere , montam noi , pe masinile personale ! Idioti de genul acesta , nu ar mai trebui sa conduca 1 an !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus