Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Suspectul în crima de la Delfinariul din Constanța a fost reținut la Sibiu

Suspectul în crima de la Delfinariul din Constanța a fost reținut la Sibiu

Principalul suspect pentru uciderea, vineri seara, a vânzătoarei în incinta unui chioșc de ziare din zona Delfinariului, din Constanța, a fost identificat și reținut sâmbătă seara, în zona Gării CFR din Sibiu.

Înlocuitorul la comanda Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Constanța, comisar șef Adrian Rapotan, a declarat duminică dimineață că unicul suspect pentru uciderea cu 11 lovituri de cuțit, la locul de muncă, a vânzătoarei Adriana Farcaș, de 33 de ani, a fost reținut la Sibiu, sâmbătă, în jurul orei 22.00, pe baza semnalmentelor furnizate de criminaliștii constănțeni.

'Suspectul reținut se numește Filimon Nicolae, are 30 de ani și este de profesie zugrav. El a fost reținut în zona Gării CFR din Sibiu, unde sosise cu un tren și de unde planificase să plece mai departe cu un autocar, în Ungaria. Este singurul nostru suspect și nu mergem pe alte piste', a declarat comisarul șef Rapotan.

Vânzătoarea ucisă era mama a două fetițe, de 4 și respectiv 6 ani, și se pare că ar fi căzut victimă agresiunii criminalului pentru că a refuzat, în seara fatidică, să-i vândă produse pe datorie.

Sursă: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus