X
IMG-8718

Comunicat de presă. PSRO

Președintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, a venit, joi, 2 aprilie la Sibiu pentru a recomanda  cetățenilor orașului candidații partidului și în special pentru a discuta cu aceștia problemele majore existente la nivel local și județean.

Mircea Geoana împreună cu candidatul Partidului Social Românesc la Primaria Sibiu, Gabriel Lucian Piţu şi candidaţii PSRO la Consiliul local şi Consiliul Judetean Sibiu, Borcan Constantin, Drăgan Marius, Florea Alexandru şi Mărginean Cosmin au fost astăzi alături de oameni pentru a demonstra că le pasă cu adevărat.  Au ascultat cu atenție fiecare nemulțumire, dar și fiecare dorință, explicându-le locuitorilor care sunt proiectele viitoare pe care candidații PSRO își doresc să le pună în aplicare pentru a contribui la dezvoltarea economică,socială și culturală a județului Sibiu.

„Candidatul PSRO la Primăria Sibiu, Gabriel Pițu, face parte din categoria oamenilor de care Sibiul are cea mai mare nevoie. Este un om  serios, competent și cinstit așa cum sunt și colegii noștrii care candidează pentru Consiliul Local și Consiliul Județean. Când am ales inima și harta României am ales-o mai mult decăt ca pe o simbolistică. Pentru  ca o formă fără fond nu face nimic, avem formă și fod, iar fondul nostru sunt oamenii deosebiți pe care îi avem”, a declarat Mircea Geoană, președintele partidului PSRO.

Alegătorii au avut ocazia să se întâlnească  cu Mircea Geoană și cu echipa PSRO Sibiu în Piața Mare, Piața Mică, Bulvardul Nicolae Bălcescu și Bulevardul Mihai Viteazu și au discutat nemulțumirile, dar au găsit și soluții împreună cu candidații Partidului Social Românesc.

Mesajul PSRO: „Pe 5 iunie avem șansa de a scăpa de corupție și clientelism politic. Votați cu inima! Votați PSRO, pentru un nou început!”

Sibiu, 2 iunie 2016

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Dragos

    mda, asta ne mai trebe in Sibiu dupa invazia Oltenilori (mai ales din VL) un partid de stanga! ce tupeu au astia… n-au realizat nimic cu partidul lor de satelit PSD dar se pozeaza in fata primariei lui Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact