Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Cine alege administraţia Sibiului: femeile de peste 45 de ani, cea mai mare prezență la vot

Cine alege administraţia Sibiului: femeile de peste 45 de ani, cea mai mare prezență la vot

Femeile între 45-64 de ani sunt categoria socială cea mai reprezentată la votul din judeţul Sibiu, până la ora 17. Potrivit site-ului oficial al Biroului Electoral Central, prezența la urne în judeţ, până la ora 17, este de 32,63%. Dintre cei nici 130.000 de alegători care au mers la urne până la această oră, cei mai mulți au între 45 și 64 de ani, iar cele mai multe sunt femei.

Urmează, la procentul de prezență, femeile de peste 65 de ani, apoi bărbații din aceeași categorie de vârstă. Aceştia sunt urmaţi în calasament de bărbaţii între 35 şi 44 de ani.

În municipiul Sibiu, prezenţa la vot este de doar 23,91%, până la această oră.

Cea mai mare prezenţă la urne, în judeţ, se înregistrează deocamdată la dispensarul medical din satul Chesler, unde au votat peste 88% dintre alegători. Peste 78% au votat la şcoala generală din Romaneşti şi peste 70%, în Ţeline.

La polul opus, la Şcoala Gimnazială “Ioan Slavici” este o prezenţă de sub 9%.

Recordul la listele suplimentare îl deţine Cârţişoara, cu 30 de alegători înscrişi în afara listelor permanente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

LaFlemme

Acum 7 ani

Melcul, tusti in tufis ...
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Chesler?:) Ala e sat aproape parasit, acum cativa ani parca mai avea 4 locuitori :))) A aparut si un documentar legat de sat....
Raspunde

qwerty

Acum 7 ani

au votat 59 din 60...cam dubios
Raspunde

YOyoana

Acum 7 ani

Am facut parte din comisie la o sectie din Sibiu, am avut o doamna din anul 1926 care si-a exercitat dreptul la vot si generatia tanara nici macar nu a fost in stare sa vina. Poate daca ar fii la moda ar veni mai multi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus