Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Liniște la FDGR

Liniște la FDGR

La sediul FDGR se aflau la ora nouă aproximativ 10 persoane care se uitau la televizor la Digi24, comentând rezultatele obținute de social-democrați în București. ”Noi nu facem o numărătoare paralelă a voturilor, deci vom fi rezervați în declarații fără a avea în față niște date concrete. Probabil că doamna Astrid Fodor și domnul Porr vor da declarații legate de votul din această zi și de rezultate abia mâine”, a declarat Martin Bottesch, cel care a condus campania FDGR la alegerile locale.

FDGR a avut la aceste alegeri doar doi candidați la funcția de primar, pe Astrid Fodor la Primăria Sibiu și pe Arnold Klingeis la Primăria Avrig, însă s-au prezentat cu o listă completă pentru Consiliul Județean. Aici, propunerea Forumului pentru funcția de președinte este dr. Paul Jurgen Porr.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus