X
fleisher2-636x420

FDGR a decis cine va fi vicepreședinte al Consiliului Județean: Wiegand Helmuth Fleischer

Martin Bottesch a anunțat astăzi numele pe care FDGR Sibiu îl propune pentru un post de vicepreședinte al Consiliului Județean, post negociat cu liberalii. ”Ar fi logică o continuare a majorității care a funcționat și în ultima perioadă la Consiliul Județean, care a fost formată de FDGR și PNL. Am avut un prim contact azi cu doamna Raluca Turcan. Dumnealor consideră că am putea continua această colaborare. În această situație, bineînțeles, cine va fi președinte e foarte clar, pentru că PNL are cele mai multe voturi și o are candidat pe doamna Cîmpean. Consider că dânsa va fi președinte. Cine vor fi vicepreședinții? Gândirea noastră și a conducerii PNL e ca un vicepreședinte să fie PNL, pe care nu-l știm încă, iar noi îl propunem pe Wiegand Fleischer. A fost consilier în două mandate, e doctor în economie, are și experiență în administrație, fiind director executiv al Clubului Economic German, deci îl vom propune pentru funcția de vicepreședinte”, a declarat Martin Bottesch.

 Wiegand Helmuth Fleischer este directorul executiv al Clubului economic german Transilvania (DWS – Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbürgen), asociație care numără aproximativ 170 de membri.

fleisher4

În urma alegerilor locale din 5 iunie, PNL Sibiu va avea în Consiliul Județean 13 mandate de consilieri, PSD 12 mandate, iar FDGR – 8 mandate.

În urma negocierilor cu PNL – FDGR, la șefia CJ Sibiu va ajunge Daniela Cîmpean, iar președinți vor fi Wiegand Helmuth Fleischer și un alt consilier PNL, ce va fi anunțat joi. Cel mai probabil, acesta va fi actualul vicepreședinte, Marcel Luca.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

21 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Game of Thrones

   clar, este o buna alegere! Il cunosc pe acest domn si este un om minunat! mereu vine cu bicicleta la serviciu (se aude pentru politicienii cu masini?! – LOL) si este un profesionist in ceea ce face! Felicitari!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cisnadian

  PNL daca este partid serios si vrea sa fie votat si urmatoarele alegeri RETRAGE sprijinul politic consilierului local din Cisnadie Cosmin Aron Bobeanu pentru lipsa de respect fata de ceilalti candidati si implicit si fata de electorat!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gabi

  Doamna Turcan in baza caror consultari din partid ati stabilit pe Luca Vice??? Va reamintim ca pe sibiu ati iesit dezastruos asa ca nu va grabiti cu nominalizarile. Va vedeti cu sacii in caruta si puneti de la voi putere vice??

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara real

  Bună alegere .PSD n – ar trebui demonizat şi după rezultate ar merita un vice la judeţ , dacă este vreun consilier nontoxic.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pacat de el ca face parte din grupul economic german( o adunatura de masoni dubiosi) deci aproape sigur va urmari sa deserveasca exclusiv interesele nemtalailor,austriecilor …ca si bunicuta astrid dealtfel.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian din tata-n fiu

  “Datoria noastra de romani patrioti este nu sa ne intrebam ce poate face PSD pentru noi, ci ce putem face noi pentru PSD.” Alexandre Dumas

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sile

  Hai mai povesteste un pic de masonii dubiosi din DWS! Mie imi par niste “manageri” de mana 3 -4 din Germania, Austria, stabiliti mai mult sau mai putin deja in Sibiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact