X
alegeri afise electorale Astrid Fodor FDGR

Ordinea candidaților în municipiul Sibiu. Un independent pe locul 4

Din primele date, se cunosc deja pozițiile primilor cinci clasați la funcția de primar al Sibiului. Dacă Astrid Fodor s-a detașat pe prima poziție, pe locul secund este cnadidatul PSD, Ovidiu Sitterli, Răzvan Pop este pe locul trei, iar candidatul independent Ana Alexandrina Matei ocupă a patra poziție. La o distanță foarte scurtă urmează candidatul PMP, Ioan Gligor.

Vom reveni cu amănunte.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Romanul democrat

  Rusine sibieni,mai bine zis sibience peste 45-46 ani!A-ti ales o marioneta care dispretuieste romanii si Romania!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Sibian 100%

   O baba incapabila,orasul a ajuns o epava,la cati bani se produc in Sibiu strazile macar ar trebui sa fie ca-n palma ,nu denivelate si pline de cratere,nu a facut nimic in interimat

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ana

   “Marioneta” asta stie sa scrie corect romaneste pe cand tu mai ai de invatat ( “ati” se scrie legat in propozitia ta)… inclusiv la capitolul bun simt ! Cei ( cele) care au votat au inteles ceva din trecutul acestui oras din ’89 incoace si au incercat sa mai salveze ce se poate. Ii cunosti cumva pe primarii romani care au fost inaine si ce au facut ? Eu da. Toti la un loc nu au realizat cat au realizat primarii sasi. Nu sunt sasoaica, ba chiar pe jumatate olteanca, am iesit in strada in ’89 la Sibiu, am fost la fiecare vot aici, acum nu, am peste 45-46 de ani si ma bucur pentru alegerea sibienilor. De ce nu am fost acum la vot ? Pentru ca as fi votat cu d-na Fodor dar am vrut sa las o sansa in plus celor ca tine, sa vad ce schimbari faceti voi in oras, dupa 26 de ani si ma bucur sa vad ca sibienii care inteleg istoria stiu sa aleaga. Oricum, peste 4 ani va fi randul celor ca tine. Astept sa va maturizati si sa fiti pregatiti pentru preluarea stafetei.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Poc

  Astia doi care comentati, eu zic sa plangeti in pumn linistiti si izolati pt ca inca o data s-a dovedit ca sibienilor le place sa aiba o administratie performanta. Ati crezut ca dupa plecarea lui Iohannis aveti o sansa, dar se pare ca e cam grava situatia in Sibiu pt PNL si PSD. Cred ca va vor zbura sefii afara din partide , vor fi trecuti pe linia moarta. Sa va fie rusine pt campania murdara si vorbele urate scoase la adresa dnei Fodor si a celorlalti candidati !
  Si sa nu uitati , lucrurile bune se intampla celor care asteapta si dau bine mai departe. Multa multa energie , intelepciune si sanatate noului primat al Sibiului!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact