X
moldovei

Primăria propune parcări pe str. Moldovei. Plus inversarea sensului de circulație pe Anton Pann

Administrația locală a publicat în cursul zilei de luni propunerile pe care Direcția Tehnică din cadrul Primăriei le are pentru traficul rutier pe două dintre străzile Sibiului: Moldovei și Anton Pann.

În primul caz, pe strada care face legătura între Transilvaniei și Cristian nu sunt amenajate deloc locuri de parcare, iar în prezent sunt amplasate semne cu oprirea interzisă pe toată lungimea străzii. Având în vedere că oricum șoferii sibieni își parchează mașinile pe această stradă, Direcția Tehnică propune marcarea a trei zone cu locuri de parcare: imediat după intersecția cu Dobrogei, după pasajul Theodor Neculuță și, respectiv, înainte de strada Cristianului.

propuneri moldovei parcari

În ceea ce privește strada Anton Pann, care este mărginită de Calea Dumbrăvii, respectiv Calea Cisnădiei, reprezentanții Direcției Tehnice propun inversarea sensului de circulație. În prezent, autoturismele pot circula dinspre Calea Cisnădiei, înspre Calea Dumbrăvii.

propuneri anton pann

”Propunerile cetățenilor pot fi înregistrate la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în atenția Direcției Tehnice”, se arată în anunțul publicat pe site-ul Primăriei Sibiu.

Sursa foto principală: Google StreetView

Sursa hărți: Primăria Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cristi

  si daca sibienii (chiar a verificat cineva daca sunt sibieni, sau doar sibieni?) vor parca si afara locurilor propuse pentru a fi amenajate ce va face primaria? va urma aceeasi logica si va propune amenajarea unei noi parcari motivand ca si acum – “Având în vedere că oricum șoferii sibieni își parchează mașinile pe această stradă, Direcția Tehnică propune marcarea a trei zone cu locuri de parcare…”? In acest fel, in curand, vor propune amenajarea de locuri de parcare pe trotuare, pe spatiul verde si oriunde “sibianul”, “oricum” isi parcheaza masina. Si mai apoi, probabil ca se va propune desfiintarea Politiei locale care va ramane fara obiectul muncii.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Adi

  O da, ar fi o mare problema daca s-ar amenaja locuri de parcare si domnii de la politia locala ar ramane fara obiectul muncii! Chiar ma uitam intr-o zi la doi super agenti de la locala cum au sarit bucurosi din masina si se scremeau sa amendeze un imprudent care si-a parcat masina neregulamentar iar in timp ce scriau cu sarg proces verbal o cersetoare cu un bebelus in brate agasa trecatorii si mai ales mamele cu copii laga ele, cerand “un leu sa i-a la copii mancare” pe un ton deloc rugator. Asta se intampla la nici 5-6 pasi de
  ei. Desigur ca nici nu au bagat-o in seama ce sa mai zic sa o alunge. Vreo 3 caini vagabonzi traversau neregulamentar strada dar desigur astea nu sunt platitori de amenzi nu avea rost sa-i observe domnii agenti.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara real

  Cât vă trebuie să realizaţi că trebuie schimbat sensul pe Dumbrăvii ( asta pâna la reorganizarea pe 4 benzi ) ?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mediocru

  Drago sibieni, nimeni nu se intereseaza de voi, se doreste inversarea sensului pe strA. Pann pentru ca traficul sa se mute pe str.M.Millo, iar Pensiunea Verena sa isi recapete linistea de odinioara. Pensiunea apartine (daca nu stiati) lui Mircea Cazan. Asa ne dam seama pentru cine lucreaza dl. Viceprimar Virgil Popa si interesul cui il reprezinta. Poate realizeaza si Asociatia Pro Cetatean de ce nu s-a putut si pt. ei si in continuare tot traficul trece pe str. O. Goga… Sper ca ati inteles d-lor avocati!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   la vremuri noi, tot noi

   Corecta remarca. Acum vicele face pe timidul si joaca putin rolul de “hard to get” ca sa vedem noi ca de fapt el nu este dependent de postul ala :) E hazliu si penibil in acelasi timp

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xyz

  Bravo! Alte sensuri unice si locuri de parcare in zone in care nu sunt necesare, doar de dragul de a zice ca s-au mai facut nu stiu cate zeci sau sute de locuri de parcare in oras. Bravo!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  la vremuri noi, tot noi

  Daca nu se lecuiesc cei de la primarie de a aproba tot felul de aberatii urbanistice si “intrari in legalitate a ilegalitatilor”, mai toate drumurile vor deveni neincapatoare in orasul asta si nici macar ambulanta nu va mai ajunge la timp, ce sa mai vorbim de pompieri, gunoieri sau autobuze… De fapt prin multe zone se intampla asta deja

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gheo

  Pe Moldovei toata lumea sta la case dar tine masina pe strada, de ce nu se face o pista de biciclete decenta pe strada respectiva? Cel putin in declaratiile primariei se doreste incurajarea mersului cu bicicleta, sau nu?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Silviu

  Cei care comentati apropo de str. Anton Pann se vede ca nu locuiti in zona. Schimbarea sensului unic pe aceasta strada (asa cum a fost initial) este cea mai buna idee de la brambureala generala cu Calea Dumbravii. TOATE strazile dintre Calea Cisnadiei si Calea Dumbavii au ACELASI sens unic, mai putin str. Matei Millo,(dublu sens), dar care nu poate fi folosita din cauza sensului de pe C. Cisnadiei. Cred ca sunt in asentimentul tuturor locuitorilor de pe C. Cisnadiei, N. Iorga si strazile adiacente sa salutam aceasta modificare. Lasati scenariile, cu siguranta o sa creasca traficul pe str. Anton Pann cu aceasta modificare.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vulcu Dan

  schimbarea pe Anton Pann este binevenita. Sa ajung pe Iorga de pe Dumbravii sau trebuie sa merg pe Dima si Rahovei si apoi Mihai Viteazu (varianta dezastru mai ales la intersectia aia numita giratoriu de pe Calea Cisnadiei) sau pe Dumbravii si apoi pe Mihai Viteazu si la final pe Iorga.
  Pe Anton Pann ar fi o alta optiune spre sudul orasului din Dumbravii. Ma mir ca numai acum li s-a aprins becul.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Calin

  Sunt impotriva amenajarii de parcari pe strada Moldovei. Cine a propus din Primarie asa ceva habar nu are de urbanism si studiu de trafic. Sa imi explice respectivul/a unde va trasa cele doua benzi de circulatie si o banda de parcari in actuala latime a strazii? Si de asemenea sa imi explice cum vor circula un autobuz Tursib pe un sens si un altul pe celalalt sens in acelasi timp?

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact